Publicitat
Comunicació · 1 d'Agost de 2012. 18:44h.

L'ABC insta Espanya a "respondre" davant "la traïció" de Catalunya

El diari considera que "el silenci del Govern central per la deriva destructiva de l'Executiu català ha d'acabar"

L'ABC insta Espanya a "respondre" davant "la traïció" de Catalunya

Imatge de la portada

El diari ABC insta el Govern de Mariano Rajoy a donar resposta a la "traïció" de Catalunya i Andalusia per haver 'plantat' el ministre Montoro a la reunió del Consell de Política Fiscal i Financera, que es va fer aquest dimarts. De fet, assegura que l'absència del conseller Andreu Mas-Colell és "un argument victimista" i "una coartada per tapar la davallada dels serveis socials catalans".

El rotatiu, que ja titula en portada "Deslleialtat intolerable d'Arur Mas i Griñán", afirma a l'editorial d'aquest dimecres que "davant la deslleialtat de Catalunya i Andalusia és hora de donar complerta resposta a una traïció en tota regla als interessos nacionals".

"El Govern nacionalista està traient de polleguera a Catalunya i, a ulls d'Europa i els inversors estrangers, l'està traient del rumb col·lectiu que permetria a Espanya superar la crisi i entrar en una etapa de creació de feina i més benestar", s'explica.

"La irritant política de crispació que lidera Artur Mas fa inviable fins i tot aquesta política de pragmatisme que pretén basar la relació Espanya-Catalunya més en la resignació que en la cohesió. Catalunya està sent dirigida a una implosió econòmica i política, perquè el nacionalisme governant no vol assumir l'evidència que només a Espanya i amb la resta d'Espanya li serà possible sortir de la crisi", s'afegeix.

15 Comentaris

Publicitat
#15 ton, sallent, 02/08/2012 - 18:49

no anem al fons de la qüestió, no sento cap tertul-lià de radio o tele, de Madrid és clar que es pari a reflexionar perque estem tan tips de tot, o es que es pensen que ens agrada tot el que està pasant. Començeu a parlar del deficit que hi ha i aleshores podreu començar a entendre alguna cosa.

#14 jvallball, Barcelona, 02/08/2012 - 17:21

Fa mesos el senyor Mas va dir que podrien intervindre Catalunya i va pujar la prima de risc una barbaritat. Que entrin que entrin amb tancs, serà la seva fi --> Prima a 1200. I ho saben per axiò volen fer-ho pero ....no tenen cullons.

#11 decart, L'escala, 02/08/2012 - 12:28

Ara parlen de lleialtat. quina barra¡¡¡ es pensen que ens mamem el dit. Aviat demanaràn que enviín la Brunete a cobrar els impostos.

#10 Genis, osona, 02/08/2012 - 11:29

jajaja

molt be fideli

espanya es una putissima merda, jo tambe espero que reventi

51% de independentistes i pujant!

#8 fideli, rdnes, 01/08/2012 - 21:53

des que franco va guanyar la guerra, españa és una puta merda... espero es mori ja!