Publicitat
Comunicació · 22 de Març de 2010. 17:09h.

L'ACN fa passar la Via Laietana per Berlín

L'agència d'informació promociona el seu servei internacional amb imatges de Barcelona

L'Agència Catalana de Notícies (ACN) ha el·laborat un vídeo promocional del seu nou servei internacional en el qual fa passar diferents indrets de Barcelona per capitals estrangeres.

En el vídeo, els cinc corresponsals es presenten amb el seu nom i el lloc des d'on, teòricament, estan informant. A sota, hi apareix retolat el nom del periodista i el de la capital estrangera, malgrat que les filmacions s'han fet a Barcelona.

Així, la corresponsal a Berlín és realment a Via Laietana amb el carrer Comtal; el de París, a la plaça d'Antoni Maura; la de Londres, a la Via Laietana amb Sant Pere més baix; el de Brussel·les, a l'Avinguda de Francesc Cambó; i el de Nova York, a la cantonada de la plaça de la Catedral.

Una imatge del vídeo amb la corresponsal de l'ACN a Berlin

La plaça d'Antoni Maura que passa per París (foto: google maps)

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Miquel, Catalunya, 24/03/2010 - 01:40

Al carrer el director i tota la colla de llepaculs que el segueix, sou maltractadors! Un respecte pels que us susbtentem i us han substentat. Intel·ligència = respecte als treballadors! Es nota que els calers no són vostres. Menys engany als catalans!

#14 Oriol, Barcelona, 23/03/2010 - 17:36

El que passa a l'ACN des de l'arribada de Gordillov dona per fer una pel·lícula o una sèrie. Aquí dins tot es fa de cara a la galeria. Han fet fora bons professionals que es negaven a llepar culs. I així els va. Bernardezs, no te quiere nadie.

#13 Guillem, Barcelona, 23/03/2010 - 16:18

Si ens menteixen inclús en una simple promoció de l'ACN, podrien estar mentint-nos amb tantes altres coses...

#12 anna, gi, 23/03/2010 - 15:45

Gordilloooo...comnho fas per cagar-la ara sí ara també? ja ho sabem que portes les maletes d'erc, però fins i tot així, no sé com t'aguanten tantes i tantes cagades

#11 Eduard, Santa Coloma de Gramenet, 23/03/2010 - 00:11

Jajajaja ACN, haurieu dhaver fet aquest anunci per a gent amb un mínim dintel·ligència que el sàpiga interpretar i un altre més beneit per a ments planes com el redactor de la notícia i els dels comentaris anteriors.Així no farien tant el ridícul XD.