Publicitat
Comunicació · 18 de Febrer de 2010. 17:51h.

L'ACN s'instal·la en delegacions del Ramon Llull a l'estranger

L'agència obre corresponsalies a Nova York, París, Londres i Berlin

L'ACN s'instal·la en delegacions del Ramon Llull a l'estranger

L'equip de la secció de Món de l'ACN. (Foto: ACN)

L'Agència Catalana de Notícies (ACN) ha anunciat que obre quatre noves oficines a l'estranger i reforça la ja existent a Brussel·les. L'ACN tindrà també delegacions a Nova York, París, Londres i Berlin, on compartirà seu amb les delegacions de l'Institut Ramon Llull.

Així, la seu del Llull a la ciutat nord-americana, al One Rockefeller Plaza, també ho serà ara de l'ACN. El mateix passa a París, al carrer de la Boétie. I a Londres, al Fleet Street; i a Berlin, al Charlottenstr, que és on està situada la delegació del Ramon Llull.

Des d'aquestes oficines, l'ACN oferirà un servei integral als seus abonats amb "informació internacional analitzada des d'una perspectiva catalana".

L'agencia d'informació catalana ha arribat a un acord amb Reuters, pel qual distribuirà textos i fotografies del mitjà de comunicació alemany, i amb France-Presse, que subministrarà vídeos.

La secció de Món de l'ACN está liderada pel periodista Albert Segura, fins ara delegat a Brussel·les. L'oficina de Nova York estarà a càrrec d'Isaac Salvatierra; la de París la portarà Jordi Font; la de Londres, Laura Pous; i la de Berlin, Neus Pérez.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Juan, Barna, 19/02/2010 - 20:40

Esto esta muy bien, que las sedes en el extranjero de la Ramón Llull se les de alguna utilidad práctica. Por cierto, ¿estos de la foto serán los becarios, no?, porque si son los periodistas no creo que sean muy profesionales las noticias de la ACN....

#5 josepxicot, barcelona, 19/02/2010 - 18:41

Apa ,apa mès despeses,que no paguem prou els catalans,diners per qualsevol
institució,però les ajudes a les famílies
amb problemes de dependéncia,res de
res,a les famílies i persones soles,que
s´ho facin soles.Quin país ès aquest!!

#4 Piojin, Barcelona, 19/02/2010 - 09:15

Es just el que necessitem els catalans per superar la crisis.
N'estic fart de pagar un supossat pais dintre el que aviat no podrem viure.

#3 Kropotkin, Vic, 19/02/2010 - 07:47

Pero que cutres. ¿Es que ya no hay patriotismo? Oficinas nuevas, varias en cada pais del mundo. Si no sabeis como, hablad con Carod que tiene el tema muy dominado. Jua, jua, jua,...

#2 pelacanyes, bcn, 18/02/2010 - 19:24

Qui diu que aquest govern no té projectes pel país? Ara en Maragall podrà estar informa't del que passa al món "amb una perspectiva catalana" i no amb la "perspectiva Baix Llobregat" que ara li passa els resums de premsa.