Publicitat
Comunicació · 26 de Novembre de 2018. 09:14h.

L'actor Sergi López equipara Ciutadans amb l'extrema dreta

El presentador del programa, Ricard Ustrell, no li recorda que el van votar més d'un milió de catalans

L'actor Sergi López ha equiparat Ciutadans, que va obtenir més d'un milió de vots en les últimes eleccions al Parlament, amb l'extrema dreta durant el programa Quatre Gats de TV3, en el que el periodista Ricard Ustrell ha entrevistat la líder del Front Nacional francès, Marine Le Pen.

Ustrell, a l'inici del programa, remarca que "el gran tema" és que els seguidors de Le Pen "no s'identifiquen amb l'extrema dreta". Aleshores López subratlla que "és com a casa nostra... No és extrema dreta? No, home. No! Sou exagerats... Ciutadans és una mica el mateix".

El periodista insisteix a l'actor si la formació d'Albert Rivera "és extrema dreta" i ell sentencia: "Ciutadans per a mi vehicula el que és extrema dreta". Tanmateix, Ricard Ustrell no el replica i aleshores tots dos decideixen apropar-se a la cua per parlar amb la gent que espera per entrar al míting.

Un cop a dins, una dona del Front Nacional demana a Sergi López si es pot fer una fotografia amb ell i li pregunta per la seva presència a l'acte de Marine Le Pen. L'actor, després de fer-se la foto, li contesta que "no sóc gaire militant". "Ha vingut a veure quina cara fem? Si som més o menys normals, és això?", ironitza ella.

Publicitat
Publicitat

55 Comentaris

Publicitat
#47 Happy, Esplugues, 27/11/2018 - 17:38

A mí lo q diga Sergi me importa un carajo, lo más cercano ya no a la extrema derecha, sino al fascismo totalitario es JXC y la CUP y TV3 su herramienta de propaganda. Y tienen razón en una cosa, no les gusta su realidad

#46 Javieritu, Palma de Mallorca, 27/11/2018 - 12:56

Me parece revelador el contraste entre cómo habla el Sr. López de los franceses a sus espaldas, y la actitud servil, "simpàtica" como dice él, que adopta cuando los tiene cara a cara. Hipocresía cobarde que no me extraña viniendo de un indepe, si bien todavía no lo tenía clasificado como el pobre infeliz que demuestra ser. Un fracasado.

#45 Capit@n España, Purgandus Pópulus !!!, 27/11/2018 - 11:56

A este ya le empiezan a olvidar en Francia, se ha puesto fondón y se ha hecho viejo. Solo busca un lugar en el pesebre . No todo va a ser solo para Joel Joan..jajajajajajaj

#44 ferran, rugby, 27/11/2018 - 09:03

para extrema,la idiocia del sr.sergio lópez...

#43 Kropotkin, Vic, 27/11/2018 - 08:58

Vaya soplagaitas estelado... Jua, jua, jua,...