Publicitat
Comunicació · 23 d'Abril de 2012. 18:39h.

L'Ajuntament de Valls tanca la ràdio municipal

El Sindicat de Periodistes denuncia que "estava sentenciada de mort des del 2010"

L'Ajuntament de Valls tanca la ràdio municipal

Un locutori d'Ona Valls, en una foto d'arxiu

El Sindicat de Periodistes ha denunciat el tancament d'Ona Valls, l'emissora municipal de la capital de l'Alt Camp. Aquesta mateixa font ha assenyalat que la decisió presa pel consistori ha estat "fulminant".

"Els responsables municipals han informat aquest dilluns els treballadors sobre la decisió d’interrompre, de forma immediata, l’emissió de la ràdio municipal, la qual estava sentenciada de mort des del 2010, però que es va mantenir en funcionament per motius electoralistes", ha remarcat.

A Ona Valls hi treballaven dos periodistes professionals i més d'una trentena de col·laboradors. Per al Sindicat de Periodistes, l'emissora ha estat "víctima de la desídia política i el seu tancament és la reacció més fàcil, més dolorosa i irresponsable que es pot adoptar".

"No deixa de ser curiós que els càrrecs de confiança es mantinguin quan els professionals de la ràdio són acomiadats i els col·laboradors tractats amb indiferència. Ja fa temps que l’Ajuntament no inverteix en la seva emissora municipal", ha afegit l'ens col·legial.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 indignada, Valls, 23/04/2012 - 22:28

INDIGNANT QUE TANQUIN UNA VEU DEL POBLE!
QUE RETALLIN ELS SOUS NO EN CULTURA I COMUNICACIÓ!!

#1.1 ignorant..., Valls, 24/04/2012 - 19:30

A mes d'indignada, ignorant!!! el presupost de cultura ha pujat per aquest 2012. Podem contar amb los dits d'una ma qui escoltaba aquesta radio...