Publicitat

8tv es consolida com a 'refugi' neoconvergent

L'altra TV3

8tv ha realitzat en els darrers dies incorporacions de renom dins del sector de la comunicació a Catalunya. La cadena catalana ha fitxat professionals amb passat a TV3, a més dels polítics ja establerts al canal amb passat a convergència.

Aquesta mateixa setmana s'ha conegut l'arribada a 8tv de l'exdirector de TV3, Vicent Sanchis, i una de les tertulianes habituals durant els darrers anys en diversos programes de TV3 com la periodista Pilar Rahola. A, més també s'incorpora a la cadena l'exdirector de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, que en el seu cas ha acostumat a mostrar un posicionament proper a ERC.

Tots tres formaran part d'un programa, de la cadena privada propietat de Nicola Pedrazzoli, que s'emetrà de dilluns a dijous a partir de les 21:30 h. "Parlarem de poca política... amb molts altres il·lustríssims tertulians", afirma el canal sobre l'espai.

A més, 8tv ha comptat en els darrers mesos amb polítics de l'espai convergent a Catalunya. L'exconseller Josep Rull ha ocupat durant els darrers mesos la franja dels dimarts a la nit amb el programa Cel·la 61, on mantenia "una conversa inèdita amb persones que, com ell, van ser empresonades per la mateixa causa", segons explica el canal a la seva pàgina web.

Un altre dels polítics que ha estat protagonista a la cadena ha estat l'expresident de la Generalitat Artur Mas, que el 30 d'octubre va estrenar el programa A favor de la política, un espai que s'emetia els dissabtes en 'prime time' on l'expresident parlava amb personalitats de la cultura, televisió i política.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#13 Joan, BCN, 20/08/2022 - 18:33

Si 8tv volia ser l'alternativa a TV3 l'han cagat. Si fan el mateix amb menys mitjans, serà la ruïna. Desprès de mossèn Fuentes, ara s'han tornat independentistes? Ara, Bonanza al migdia està molt bé. Ho faria tot el dia.

#12 bejota, BCN, 20/08/2022 - 12:21

EL PROBLEMA DE CATALUÑA ES QUE HAY MUCHAS RAHOLA, FORCADELL, DE GISPERT , PONSATI,ETC., CAUSA DE FRUSTRACION Y VIOLENCIA.
NUESTROS ACTOS SE VALORAN POR SUS RESULTADOS . EN CATALUÑA SE HAN MARCHADO EMPRESAS O NO VAN CUANDO YA SE DABA POR HECHO SU INSTALACION(VER BATERIAS O COCHES ELECTRICOS ASÍ COMO EL CIERRE DE NISSSAN -

#11 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 19/08/2022 - 13:43

TV3 para los republicanos, la 8 para los convergentes. Y para el resto, Netflix.

#10 Streaker, Barcelona, 19/08/2022 - 11:21

8TV se anunció como la alternativa a TV3. Y no mentían. Es la alternativa para esos lazis ultra fanáticos que creen que TV3 no es lo suficientemente sectaria y separatista. Que los hay.
Por cierto, tantos recursos financieros tienen como para fichar "ex-estrellas" de TV3? Porque baratas no son precisamente. Aporta algo el Govern bajo mano?

#9 Prison break II, Barna, 19/08/2022 - 09:48

Un remake de la famosa serie pero amb millors actors i amb més glamour, la diferència rau en que aqui els empresonats no eren innocents.