Publicitat
Comunicació · 28 de Maig de 2022. 18:01h.

L'amic de Puigdemont

Un diputat de Junts afalaga durant dos minuts Carles Porta

L'amic de Puigdemont

El diputat de Junts per Catalunya Francesc Ten ha afalagat -en la comissió de control de la CCMA- durant dos minuts el programa Crims de Carles Porta, amic de Carles Puigdemont. De fet, el periodista va escriure un llibre sobre el mateix Puigdemont sota el títol de "L'amic president".

Francesc Ten ha començat la seva intervenció afirmant que "des de Junts per Catalunya i en aquesta comissió volem traslladar novament la nostra felicitació a Carles Porta, el seu equip i a tota la Corporació en general".

El diputat ha manifestat que "Crims ha tornat a la pantalla i ho ha fet una vegada més per la porta gran". Ha afirmat que el programa "és una gran eina de difusió que combina la informació periodística amb l'entreteniment". "Són programes ben treballats, ben adaptats al format televisiu amb un llenguatge diferent i innovador", ha afegit.

Posteriorment, el director de TV3, Sigfrid Gras, ha continuat afalagant el programa. "Està molt ben fet perquè es cuida cada detall tant a nivell de Carles Porta com a nivell de la productora", ha manifestat.

El director de la cadena pública considera que "Crims està destinat a créixer" tant en l'àmbit espanyol com a l'estranger, per aquest motiu ha expressat que des de TV3 volen "ser els seus companys al món".

"Creiem que el fenomen Crims ha d'arribar a tot arreu", ha dit. El director de TV3 ha explicat que s'estan estudiant diverses vies de difusió independents a l'emissió del programa com una "exposició, marxandatge o fer un scape room". Afirma que Crims és una oportunitat "per exportar Catalunya al món".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 Patumeiro, Sant Patumet, 29/05/2022 - 09:34

Es q todo lo q sucede en este trozo de mundo tiene que ser explotado por la politica? Y todo bajo la marca nacionalista, sino no vale nada. Que pena de gente.

#2 miquel, barcelona, 29/05/2022 - 03:47

Crims és televisió escombraria.