Publicitat
Comunicació · 3 de Setembre de 2010. 10:43h.

Laporta, contra les cordes a TV3

La periodista Ariadna Oltra li retreu que es basi "només en l'oratòria"

Laporta, contra les cordes a TV3

Laporta i Oltra, durant l'entrevista

El president de Solidaritat Catalana, Joan Laporta, ha estat entrevistat a Els Matins de TV3, on ha tingut diverses friccions amb la presentadora de l'espai, Ariadna Oltra. En un moment de l'entrevista, Oltra li ha retret que digués que en la manifestació contra la retallada de l'Estatut "tothom cridava independència" i li ha dit que no era així, malgrat admetre que aquest crit sí que era "majoritari".

Laporta li ha contestat que "jo hi era, no sé si vosté hi era", fet que ha portat la periodista a recordar-li que "jo també hi era, cobria la manifestació per a TV3". En un altre moment de l'entrevista, Laporta ha assegurat que "a Catalunya hi ha mitjans que tenen com a missió censurar la veritat. Ha arribat l'hora de que el poble de Catalunya conegui la veritat".

Ariadna Oltra ha considerat aleshores que les paraules de Laporta responien "només a l'oratòria". Laporta ha replicat que ell es limitava a "explicar el que succeeix, que és una situació d'espoli fiscal" i ha assegurat que "la solució és una declaració unilateral d'independència", que en cas de complir-se els seus desitjos es declararia "al gener".

Oltra ha replicat que "vosté té clar que no tindrà" els 68 diputats necessaris per a fer aquesta proclama, però Laporta no ho ha descartat i ha deixat clar que "lluitarem per tenir-los". Els dos protagonistes de l'entrevista també han topat sobre les possibles aliances post-electorals.

"Senyor Laporta, la gent vol saber amb qui anirà Solidaritat després de les eleccions", li ha indicat Oltra. "Però si li estic dient", ha contestat Laporta, que ha recordat en aquest sentit que "anirem amb qui assumeixi el compromís de declarar la independència".

D'altra banda, Laporta ha assegurat que "encara hi ha temps perquè l'independentisme s'uneixi". En aquest sentit ha assenyalat que "amb Carretero hi ha molt bona relació personal, però hi ha controvèrsia en el procés per configurar les llistes. Reagrupament ja les té fetes".

"Vam demanar a Reagrupament que es sotmetés a primàries, però van decidir que no ho havien de fer", ha apuntat. L'expresident del Barça ha volgut deixar clar que "Joan Laporta és independentista des de que té us de raó, m'han educat en el catalanisme".

Igualment ha deixat clar que si el seu partit no entra al Parlament, seguirà amb el projecte de Solidaritat Catalana "fent pedagogia". Finalment, ha advertit sobre un hipotètic "boicot a empreses catalanes" en cas d'aconseguir la independència.

Publicitat
Publicitat

94 Comentaris

Publicitat
#94 Sandra, Barcelona, 05/09/2010 - 20:59

Això és un titular periodístic? En quina realitat objectiva es basa? I la senyora Oltra, es dedica a entrevistar o a pontificar? què vol dir acusar l'altre per la cara de fer retòrica? Haurem de recordar els principis elementals del periodisme?

#93 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA//*//, 05/09/2010 - 20:51

Visca Joan Laporta
Visca Catalunya lliure
MARC-SABATES.COM

#92 Albert Torres i Rodríguez, Berga, 05/09/2010 - 11:32

ENCARA NO HEU CANVIAT EL TITULAR??

#91 Albert Torres i Rodríguez, Berga, 04/09/2010 - 16:11

CONTRA LES CORDES!!!!!
HA,.HA,HA,HA,HA!!!!!!!

#90 Mr. X, bcn, 04/09/2010 - 16:01

Digueu-me il·lús, però hi havia un temps en que realment crèia que e-notícies era un mitjà independent. Grup Godó, El Mundo, Marca, Tv3... vosté també, Sr. Rius? Hòstia, doncs quina por us ha de fer per anar tan a sac, nois...!