Comunicació · 9 de Gener de 2023. 11:27h.

Laporta es queda sense palanques per a Barça TV

Vaga del 100% de la plantilla per la pèrdua del 20% del poder adquisitiu i sous congelats

Laporta es queda sense palanques per a Barça TV

El Comitè d'Empresa de Barça TV va celebrar una nova jornada de vaga aquest diumenge entre les 19.45 i les 23.45 h. coincidint amb el partit de Lliga entre l'Atlètic de Madrid i l'FC Barcelona. És la segona vaga de la plantilla de Barça TV, composta per uns 90 treballadors,després del seguiment al 100% de la convocada per a dissabte passat durant quatre hores amb motiu del Barça-Espanyol.

En el seu contenciós amb TBSC Barcelona Produccions SLU (Telefónica), els treballadors del canal, amb el lema "Barça TV en lluita", denuncien una perduda del 20% del poder adquisitiu, sous congelats, no cobrem festius i hores extres que no es computen, entre altres.

Una de les últimes propostes de Telefónica va ser un increment dels sous per a 2023 a canvi que cessessin les protestes salarials i laborals, però la plantilla de Barça TV va rebutjar-la perquè considerava que només volien apaivagar les seves protestes.

El contracte de Telefónica amb l'FC Barcelona per la producció de la televisió del club acaba el mes vinent de juny. La voluntat de la gran majoria dels treballadors és que no es renovi i acabin formant part de Barça Studios, la productora audiovisual de l'entitat blaugrana; alguna cosa que ja es planteja la cúpula del club i el seu president, Joan Laporta.

Barça TV, la televisió oficial del club que gestiona Teléfonica, és avui dia deficitària. El cost que representa per al club no es compensa amb els ingressos que genera el negoci. Per aquest motiu, si el Barça aconseguís vendre-la i generar un benefici amb l'operació, aquests diners sí que computaria positivament per a ampliar el límit salarial.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Pan con tomate y jamón ibérico, Nada personal, solo negocios., 09/01/2023 - 12:10

Es raro... la TV del Barça gestionada por Telefónica, una empresa "Española..." mientras Real Madrid TV, estuvo entre 2001 y 2019 en manos del conocido separatista bananero, Jaime Robles...

Esto del fútbol es un merder incluso peor que la política.