Publicitat
Comunicació · 15 d'Octubre de 2009. 12:34h.

Laporta "s'enfada" amb Cuní

El periodista explica que el president del Barça el fa responsable de les paraules de Rahola

El conductor d'Els Matins de TV3, Josep Cuní, ha revelat durant el programa que el president del FC Barcelona, Joan Laporta, "s'enfada amb mi" quan la seva col·laboradora, Pilar Rahola, el critica.

"És tant profunda l'estima que es tenen que el senyor Laporta quan sent aquestes coses que li diu la Pilar, s'enfada amb mi, no s'enfada amb ella", ha lamentat.

"Ja ho sé que ho tens pactat amb ell. Tu dius el que creus que has de dir i després el responsable sóc jo, com si fos jo qui parlés en boca teva. No, no, no. Aquí tothom diu el que vol amb total llibertat", ha deixat clar el periodista.

Moments abans, Pilar Rahola havia desitjat que "tant de bo" Laporta tingui futur polític, atès que "és un home de conviccions, que en aquesta època s'agraeix". Tot i això, ha considerat que "el pitjor enemic de Laporta és Laporta" i l'ha instat a "controlar el seu ego".

En aquest sentit, li ha retret que restés protagonisme a Lluís Companys durant l'homenatge parlant d'ell mateix i li ha aconsellat vigilar les persones que l'envolten, com ara Joan Oliver.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Cuní, a mi padre le recuerdas su padre, BCN, 15/10/2009 - 22:27

¿quién es el sastre de Cuní? que lo fusilen por favor, pero si parece un vendedor de enciclopedias o coches usados

#10 El de Cuní es el peor programa de TV3, BCN, 15/10/2009 - 22:24

De todos los programas malos de TV3, el peor es el de Cuní

#9 Alcampelló, Barcelona, 15/10/2009 - 17:55

Si el peor enemigo de Laporta es Laporta y tiene un ego que se descontrola, creo que puede ser un buen caudillo para los separatistas radicales, seguidores de Moragues y Companys. El desastroso final estaría asegurado.

#8 Alexia, Manlleu, 15/10/2009 - 16:09

El tipic safreig d'e noticies. La Rahola i en Laporta son amics des de fa molt de temps.

#7 Quico Ventalló, Terrassa, 15/10/2009 - 15:46

Laporta és com l'usurer que compra la casa de l'arruinat, així fa amb l'Esquerra en fallida: assegura el sou de la cúpula i adquireix una plataforma per a la seva promoció personal