Publicitat

"Què no ens hem de perdre? Tot"

Lapsus de Terribas

Terribas, durant la presentació

La directora de TV3, Mònica Terribas, ha patit un lapsus durant la presentació de la nova temporada de TV3. Terribas, que ha parlat breument amb els principals presentadors, ha fet una connexió amb Ariadna Oltra i Helena García Melero que a aquella hora, estaven acabant Els matins.

En un moment determinat, Oltra -que aquesta setmana s'ha estrenat al capdavant del programa- li ha preguntat "què no ens hem de perdre?" i Terribas, erròniament, ha contestat que "tot, us ho heu de perdre tot".

Terribas ha fet broma també perquè ha afirmat, respecte al nou decorat, que "han aprofitat la marxa de Cuní per canviar-se els mobles" i ha assegurat que ha començat potent, han situat les audiències al mateix nivel que l'any passat" tot i que estan un pèl per sota.

L'absència de Cuní -presentador estrella dels matins l'anterior temporada- també ha estat objecte de broma amb Albert Om quan ha afirmat, davant l'alt aire condicionat a l'estudi principal de TV3, que "el Cuní se n'ha anat però ha deixat el fred" i Mònica Terribas ha contestat que "l'aire condicionat el pagàvem nosaltres".

La directora de la cadena ha insistit, d'altra banda, que “la funció de TV3 és, i serà, servir a tothom. Som una televisió de principis, de valors, de servei, que et fa sentir orgullós.”
 
“El nostre negoci –ha insistit- no és fer diners, el nostre negoci és refermar el  compromís que tenim amb la societat, en aquests moments, que estem en un dels anys més complicats, en què els companys –en relació amb els treballadors i col·laboradors- fan un esforç molt important per treballar amb menys recursos.”

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#7 Sandra, Manresa, 10/09/2011 - 11:08

Nosaltres? Voldrás dir els contribuients oi?

#7.1 Pere, Catalonia is diferent, 10/09/2011 - 16:34

480 milions d'euros!!!! No em cansaré de repetir-ho!!!! Ens costa aqusta tele i els seus milers de treballadors!!!!

#7.2 Pere Guardians, VIlafranca, 10/09/2011 - 19:55

#7.1

Les televisions públiques fan vergonya en general, la televisió pública de la meva vila costa als habitants prop de 2 milions d'euros anuals pel que m'han dit i tot el dia repeteixen els mateixos 2-3 programes. TV3 no podia resultar una excepció.

#6 Pimpollo, Vic, 10/09/2011 - 11:01

jajaja a Terribas le ha traicionado el subconsciente. Por otro lado, la cuestión clave no es qué programación "regalará" TV3, sino qué idioma se empleará en dicho canal. Si fuera en español es posible (solo posible) que yo deje de boicotearla

#5 Lluís, Tortosa, 10/09/2011 - 10:57

De principis. Menys quan parlen de segons què.

#4 perejoan, bcn, 10/09/2011 - 10:30

S´estan eliminant serveis basics, molta gent despatxada dels diferents hospitals.... i en canvi al cortijo aquest, que treballen més de 2000 persones, i enxufats i dinosaurios diversos res de res. Que vergonya, y no volen dir que cobren, potser per q es escandalós? Privatització ja,

#1 Eduardo González Palomar , Manlleu, 09/09/2011 - 17:54

Por qué regla de tres
Ahora que estamos al tanto del patrimonio de más políticos (diputados y senadores), asombra tanta tramoya para evitar hacer públicos los honorarios que se retribuyen a colaboradores y algunos insignes asalariados de TV3.

#1.1 Pinotxo, Montesquiu, 09/09/2011 - 18:16

Dons Sr. González, no sè el que guanyaba el Cuní, però el que està clar és que se n' ha anat a la privada i, m'hi jugo un pèsol, que no ho ha fet amb un sou inferior al que percebria a la pública. Però en fa l'efecta que el que exigeixes a Catalunya no ho faries a les Espanyes. Vaig errat?

#1.2 Pere Guardians, Sitges, 10/09/2011 - 19:52

#1.1

Senyor Pinotxo, el senyor González pot compartir la seva opinió o no però com a mínim dona la cara i signa amb el seu nom, vostè ni aixó. L'empresa privada oi que es busca la vida per ser sostenible? No trobo lògic el seu comentari. D'altra banda no sé com estàn les coses a TV3