Publicitat
Comunicació · 10 de Setembre de 2017. 13:53h.

L'Ara obeeix la justícia espanyola

El diari al·lega que no vol posar “en perill la continuïtat del projecte”

L'Ara obeeix la justícia espanyola

Comunicat del diari 'Ara'

El diari Ara ha assegurat que renuncia a fer publicitat del referèndum de l'1-O per garantir “la continuïtat del projecte”. Així ho assegura el consell d'administració i editorial en un comunicat publicat aquest diumenge, després que alguns lectors expressessin la seva disconformitat amb la decisió de l'empresa.

“L'Ara no farà res que posi en perill la continuïtat del projecte, ni ho posarà fàcil a aquells que ens voldrien veure tancats en aquests dies tan decisius. Protegir el diari, és a dir, la informació i l'opinió, passa per davant, ara mateix, de la publicitat”, afirma el rotatiu que critica “l'amenaça i la coerció” de l'Estat espanyol per impedir el referèndum.

El consell d'administració i editorial del diari manifesta que “en el context actual d'amenaça certa sobre el dret a la llibertat d'expressió, el nostre deure és garantir l'accés a una informació fiable, veraç i completa”. “El diari continuarà informant amb el màxim rigor i sense restriccions sobre el referèndum de l'1 d'octubre”, assegura el comunicat, alhora que afirma que “el compromís amb la llibertat d'expressió i opinió és insubornable”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 La revolución de los que se cagan patas abajo, No de las sonrisas, 13/09/2017 - 22:21

Es lo que hay

#6 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 12/09/2017 - 11:07

No m'estranyaria que fos un farol per despistar i fossin ells els qui imprimeixin les paperetes. Amb tantes astúcies a Catalunya, ja estem tots mig paranoics.

#5 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 10/09/2017 - 21:18

Es que tenen clar quina serà la legalitat aquest octubre, novembre i desembre... i després. La legalitat espanyola.

#4 Grauero, Gurugù, 10/09/2017 - 16:47

Esto solo tiene una lectura, y es que ni ellos se creen lo de la segregación.
De estar convencidos, que mas les daría ser sancionados, mientras se instruye la denuncia, se enjuicia y se apela en distintas instancias, pasa el tiempo y la nueva RC (actual CCAA catalana) ya esta constituida y les liberaría de la sanción.

#3 Joan23, Barcelona, 10/09/2017 - 15:43

El Punt Avui si ho ha fet.