Publicitat
Comunicació · 22 d'Octubre de 2020. 10:31h.

Laura Rosel intenta justificar les crítiques al doctor Mitjà

La periodista diu que "hi tenim dret"

La presentadora d'El Matí a Catalunya Ràdio, Laura Rosel, ha justificat les crítiques que va fer a Oriol Mitjà en el seu editorial després que l'infectòleg titllés d'"incompetent" la consellera de Salut, Alba Vergés.

"Els mitjans tenim dret a fer aquest contrapès. També tenim dret a fer crítiques, sempre des del respecte; i no deixarem de fer aquesta funció nostra de fiscalitzar el poder, sigui del color que sigui", ha dit Rosel durant l'entrevista a Mitjà.

La periodista ha fet aquestes manifestacions després que el doctor hagi exposat que va fer les crítiques de forma pública perquè considera que "el poble ha de tenir la informació i els mitjans també teniu la responsabilitat d'exercir un contrapès amb els poderosos".

Oriol Mitjà ha explicat que "el que ha passat en aquest conflicte és que hi havia dos blocs polítics en els quals els líders interns dels partits han pres massa protagonisme i entre uns i altres han bloquejat decisions". "Això es diu una partitocràcia i és una desviació de la democràcia", ha lamentat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#11 electra, Barcelona, 23/10/2020 - 08:54

La Rosel no fa ni més ni menys que tots els de TV5%, Catalunya R. i els de RAC1. Tots fan de gossets de tura.

#10 pepe, andorra, 22/10/2020 - 17:37

a mi es q me da igual, solo me fastidia pq tu sueldo sale de mis impuestos, por lo demas, tengo muy claro q tu no eres periodista, eres un corresponsal de quien te ha puesto ahi, correveidile, gacetillero.....Q cada cual ponga el adjetivo q mas le guste, pero ¿periodista? ni de lejos se parece, un periodista siempre es critico con el poder, siempre

#9 gurguri, Barcelona , 22/10/2020 - 14:54

En esta Cataluña que mandan los irredentos indepes, cualquier cargo en medios públicos o en Sanidad ha de comulgar con las ideas de estos extremistas.Cualquier cargo público es presuntamente un enchufado con el lacito amarillo.

#8 botifler1914, Waterpus, 22/10/2020 - 14:17

sigui del color que sigui...
El amarillo no cuenta.

#7 Sergi Sergio, Barcelona, 22/10/2020 - 13:33

Laureta, tu tienes el derecho a decir lo que te venga en gana pero el resto tambien tenemos todo el derecho a decir lo que queremos y tambien a opinar y criticarte. Y nosotros no nos chupamos el dedo, ten han puesto alli para que hagas de ventrilocuo del Govern y en especial de ERC.