Publicitat
Comunicació · 31 d'Agost de 2020. 12:11h.

Laura Rosel vol ser com Terribas

"Ha obert el camí amb pas ferm per a una generació de periodistes"

La nova presentadora d'El matí de Catalunya Ràdio, Laura Rosel, ha dedicat unes paraules a la periodista Mònica Terribas, la seva antecessora, que va deixar de presentar el programa en finalitzar la temporada 2019/20.

"Avui potser molts de vosaltres trobareu a faltar la Mònica Terribas saludant-vos des d'aquest micròfon: ha deixat el llistó ben amunt" ha dit, i ha destacat que "ha obert el camí, amb pas ferm, per a més d'una generació de periodistes i com tots els grans, té el reconeixement indiscutible, i el respecte de la professió i de l'audiència".

Rosel ha manifestat que "és un honor parlar des d'aquest micròfon i seure en aquesta cadira... per moltes punxes que tingui". "Ho saben bé els que s'hi han assegut abans", ha subratllat.

Finalment, ha afirmat que "la ràdio pública es deu a la gent. Pertany als oients". "Tenim el deure de no fallar-los, treballem per a cadascú de vosaltres que ara sou al cotxe anant a la feina, esmorzant a casa o encara dins del llit", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 David, FOLGUEROLES, 01/09/2020 - 17:20

Si, pero si en España hubiera un gobierno serio y responsable esta elementa se iba a quedar con dos palmos de narices. ¡Ya está bien de tanto cachondeo!

#7 Marcial, Santa Coloma, 31/08/2020 - 20:00

Nena, no quieras ser terribas, tu eres la laura. Tranquila, todo irá bien. Los jefes saben perfectamente a quien han puesto, no eres jimenez losantos jojijo, con sólo que me iguales en garra, empeño, sectarismo y propaganda, date por contenta. Sabemos de donde vienes pillina, en el Feiqs -mentires frequents- lo hacías estupendo. Suerte.

#6 Charly, Barcelona, 31/08/2020 - 17:20

El llistó ben amunt, o la retribució?

#5 ET, sabadell, 31/08/2020 - 17:02

ESTIC EMPODERADA ...VULL DIR SOBORNADA....
GENTIL E IMPARCIAL., ... com la TERRIBAS !!!
BON DIA CIUTADANS DE LA REPUBLICA CATALANA !!

#3 Pepon, Bcn, 31/08/2020 - 14:17

Periodistas? Querrá decir propagandistas.