Publicitat
Comunicació · 7 de Maig de 2013. 12:12h.

L'autora del reportatge del nazisme diu que Rahola li fa "pena"

L'escriptora li havia retret que “encara no has demanat perdó al poble de Catalunya per comparar-lo amb el nazisme”

L'autora del reportatge del nazisme diu que Rahola li fa "pena"

Pilar Rahola i Cristina Ortega

L’escriptora i periodista Pilar Rahola ha protagonitzat una picabaralla, via Twitter, amb la periodista de Telemadrid, Cristina Ortega, autora del reportatge on es comparava el nacionalisme català amb el nazisme i l’estalinisme. “Encara no has demanat perdó al poble de Catalunya, als seus dirigents i ciutadans per comparar-los amb el nazisme. Aquesta ets tu”, ha dit.

Ortega, aprofitant una pregunta d’un tercer usuari, ha desqualificat Rahola tot afirmant que "em fa molta pena aquesta dona... els anys, imagino...". L'escriptora ha replicat llavors que “el penós és que ser jove no t'impedeixi ignorar la història, banalitzar la maldat del nazisme i menysprear la democràcia”. "Per cert menysprear algú per l'edat diu molt de la teva categoria moral, la mateixa que mostres en el teu libel", ha afegit.

Tot seguit la periodista madrilenya ha afirmar que "no és menyspreu, és llàstima… tants anys de professió per acabar així, insultant perquè no comparteix un reportatge" i ha acusat Pilar Rahola de "banalitzar l'holocaust", enllaçant un article seu on el que l'escriptora fa és acusar de banalització l’escriptor Arturo Pérez-Reverte.

Finalment, la presentadora de Telemadrid s'ha preguntat: “Menysprear la democràcia? No es referirà vostè a fer cas omís a la Constitució Espanyola?" i ha afegit "jo sí que la respecto”. Rahola ha donat per acabada la discussió recordant-li que encara no havia demanat perdó.

Publicitat
Publicitat

128 Comentaris

Publicitat
#69 bellezon vs cardo borriquero, zzzzzzzzzzzzzzz, 08/05/2013 - 19:48

vaya foto habeis puesto por dios , menuda maravilla de mujer , luego es ver la rahola y adeu que marcho al wc

#68 Cesc, Sant Genís dels Agudells, 08/05/2013 - 12:39

A mi tan la Rahola com aquesta seudoperiodista tan m'ha fot. Una per prosionista i justifica cada cop que pot l'aniquilació del poble palestí i l'altre, la de telemandril, ni cas.

#66 Maria, Barcelona, 07/05/2013 - 23:51

Si la cara és el mirall de l'ànima només cal mirar-se les dues cares per veure qui de les dues necessita cridar, mentir i insultar perquè li prestin atenció.

#65 BEJOTA, bcn, 07/05/2013 - 21:01

SRA. BELÉN ESTEBAN( PERDÓ,P. RAHOLA):DEIXI DE DIR MENTIDES A LA VANGUARDIA , RADIOS I TV I, SOBRETOT DE CRIDAR. TÍPIC DEL MATRIARCAT CATALÁ COM LA FERRUSOLA , I ,LA QUE FALTAVA ,UNA MONJA...

#65.1 Pere, Oliva, 07/05/2013 - 23:07

Bejota, qui la copia, la mama. L'adjetiu de Belén Esteban per a referir-nos a algú, ja l'hem utilitzat altres, i prou abans, per a nomenar a la Belén Esteban-Esperana Aguirre. Evidentment tu pots dir el que vullgues peró el que copia, la mama. Ja ho saps

#64 33, Catalunya, 07/05/2013 - 20:59

Cristina Ortega demostra que no té estudis, que mai va anar a l'escola. Quina llàstima, els seus pares deurien pagar i no hi va anar.