Publicitat
Comunicació · 14 d'Abril de 2010. 16:52h.

L'Avui acomiadarà 64 persones

El Punt es va comprometre a no acomiadar ningú quan va comprar el diari ara fa cinc mesos

L'Avui acomiadarà 64 persones

Treballadors de l'Avui, durant una protesta

L'empresa editoria de l'Avui ha informat a la plantilla de la presentació d'un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que afectarà a 64 treballadors, la meitat dels quals corresponen a membres de la redacció. L'intenció dels responsables del rotatiu és fer-lo efectiu abans de l'estiu.

La compra de l'Avui per El Punt s'ha caracteritzat també per la supressió del suplement dominical -ara s'encarta el Presència- i de la secció d'esports, en favor d'El 9 Esportiu, el diari esportiu del grup.

La presentació d'un ERO ha planejat sobre l'empresa des de fa mesos. Els anteriors propietaris -Godó i Lara- tenien previst també presentar-ne un, però d'una xifra inferior, al voltant de 40 persones. Els nous propietaris es van comprometre en adquirir el diari a no fer fora ningú abans d'un any, però els caps de secció i el comitè d'empresa ha estat informat aquest dimecres de la presentació de l'ERO, cinc mesos després de fer efectiva la compra del diari.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Gonzalo, barna, 15/04/2010 - 18:50

gracia a dios, cuanto dinero publico ha ido a para a nacionalistas excluyentes en vez de ir a sanidad y educación. hoy me tomaré dos cervezas, va por la libertad!

#12 Kropotkin, Vic, 15/04/2010 - 11:11

Font Cuitora (La Llacuna): Jua, jua, jua,.. Mira quien vinoa hablar de paranoia. Jua, jua, jua,... ¿Te siguen persiguiendo por la calle? Jua, jua, jua,... Será por envidia de lo nazionanista que eres...

#11 Font Cuitora, La Llacuna, 15/04/2010 - 10:49

Kropotkin, no vulguis dissimular, és evident que pateixes d'un obsessiu deliri paranoide contra tot el que fa olor d'independència de Catalunya.

#10 Kropotkin, Vic, 15/04/2010 - 09:23

Font Cuitora (La Llacuna): No te enteras de nada. No tengo nada contra los independentistas. Lo tengo contra los que viven sin pegar golpe usando mis impuestos. Estoy harto de subvencionados que se hacen pasar por independentistas para no trabajar.

#9 Font Cuitora, La Llacuna, 15/04/2010 - 08:14

Kropotkin (19:18), si els independentistes són 4 gats no sé perquè tens aquest permanent deliri obsessiu contra ells, val més que dediquis les teves ires a coses més substancials....