Publicitat
Comunicació · 27 de Novembre de 2009. 13:05h.

L'Avui diu que "a Losantos no li queda decència"

El diari acusa Pedro J. Ramírez de "reaccionar amb tics de diva"

L'Avui diu que "a Losantos no li queda decència"

Losantos, en una imatge d'arxiu

El diari Avui ha atorgat dos semàfors negatius als periodistes Federico Jiménez Losantos i Pedro J. Ramírez. El diari acusa Losantos de "dir allò que el públic espera, no necessàriament la veritat".

"El problema d'aquesta fòrmula és que és fàcil caure en els excesos. En comparar els catalans i els espanyols amb els nazis i els jueus no només menteix, sinó que banalitza una tragèdia universal. Se n'hi hauria de donar vergonya. Si n'hi queda", afirma l'Avui.

Pel que fa a Pedro J. Ramírez, el diari l'acusa de "reaccionar amb tics de diva davant d'una mala crítica periodista. Tothom sap que una editorial pertany al gènere de l'opinió, i l'opinió és lliure. Com pot haver-hi falsedats?".

"Però home, si això ho expliquen el primer dia en totes les facultats de periodisme. Almenys en les de Catalunya", sentencien.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 josepxicot, barcelona, 29/11/2009 - 01:08

Decència el que es diu decéncia els de l´A
vui que per raons de crisi es baixen els
pantalons davant del tripartit i acepten si
gnar un manifest totalitari,per les garrofes.
En FJL a es.radio so fa sol,contra el poder
polític i mediátic totalitari.

#16 Argemí, Bcn., 28/11/2009 - 22:16

Els que no tenen decència son els que vàren denunciar al Parlament el 3% de CiU i després no van fer res; son els de Filesa; els qu'es van emboxacar els fons europeus per la formació dels desempleats; son els informes inùtils; son els Millet

#15 Didac, Barcelona, 28/11/2009 - 22:06

El nacionalsocialismo alemán es la quintaesencia del nacionalismo etnoidentitario llevado a sus extremos. El nacionalismo catalán también es etnoidentitario. Anteponen, aquél la raza y éste la lengua, y ambos los derechos colectivos a los del individuo.

#14 ramon, barcelona-c, 28/11/2009 - 14:06

Mal titular , si diu que ja no li queda decència es que en tenía i aixó es una falsedat .Si fos Losantos els portaría als tribunals.

#13 Ramon, Tarragona, 28/11/2009 - 13:28

Caligula, te lo certifico yo. Estos "medios de comunicación" (Libertad Digital, El Mundo, Es radio, Cope, Intereconomia....) solo dicen mentiras y manipulan la realidad a toda España. En el fondo sois unas victimas y los catalanes somos los que sufrimos