Publicitat
Comunicació · 17 de Novembre de 2009. 18:00h.

L''Avui' prescindeix de Salvador Sostres

El polèmic columnista va començar el 2001 i s'acomiadarà dels seus lectors aquest dimecres

L''Avui' prescindeix de Salvador Sostres

Salvador Sostres, amb Miquel Calçada, en una imatge d'arxiu

El director de l'Avui, Carles Flo, ha comunicat aquest dimarts a Salvador Sostres que deixarà de col·laborar en aquest diari. El polèmic articulista publicarà aquest dimecres la seva última columna. Sostres va començar a col·laborar a l''Avui' el 16 de juliol del 2001 sota la direcció de Vicent Sanchis.

Sostres, que ha avançat l'article al seu bloc després de la publicació de la informació per e-notícies, explica que "el director Carles Flo ha decidit acabar amb ella. Diu que és repetitiva i que representa un llast pel diari; que ja no aporta res i que en canvi perjudica el bon nom de la casa". També te "un record per la molta gent que suposo que celebrarà el final d’aquesta columna" i adverteix que "això no és una rendició. Queda molt per fer. Som els bons i guanyarem".

A més de la columan 'Lliri entre cards', també té el bloc. Va ser també col·laborador de 'Crónicas Marcianas', el late night de Telecinco que presentava Xavier Sardà, i va presentar 'Les Nines' al Canal Català. Anteriorment va col·laborar amb Joan Barril a la COM Ràdio, i amb Alfonso Arús en el programa 'AruCitys'. També va ser col·laborador d'e-notícies.

Publicitat
Publicitat

109 Comentaris

Publicitat
#108 Maria, BCN, 20/11/2009 - 10:44

Per fí, ja era hora que marxessis de l'avui, empastifaves el diari amb insults tot i que amb algunes coses podiem estar-hi d'acord, mai amb les formes en que t'expressaves. Ara busca una feina, i relaxa't una mica. Per cert, de salvador de la patria r

#107 joan, canet, 19/11/2009 - 19:22

De mica en mica però sense pausa, els amos de l´Avui fan la neteja de la crosta. Cal recordar qui són els amos del diari?

#106 Edu, Barcelona, 19/11/2009 - 10:32

Home, Pep! No fotem! No es pot parlar d'independència sense definir a la vegada el model de país que volem!
No em serveix una Catalunya independent, però ultra-lliberal, elitista i plena de desigualtats. Així, no! I això és el que defensa el Sostres.

#105 Josep (Manresa), Manresa, 19/11/2009 - 00:35

Un dels opinadors independent, solvent i brilant. De vegades ofensiu innnecessàriament. Es va consumant el desembarcament dels moderats benpensants amics del conde (Foix, Burniol) . I ERC què hi diu? Van netejant la crosta ells també? Que no se n'adonen

#104 republica de sarria, sarria (bcn), 19/11/2009 - 00:12

Fa tres anys a la Diagonal et vaig:"Sostre un dia "aquest" et trencaren les cames, vigila" i mira ves per on. ara haure de mirar el web i atacar els arbres, perque a mi m'agrada llegir amb paper a la ma. Sort