Publicitat
Comunicació · 3 de Juliol de 2009. 14:14h.

L'Avui s'encomana al periodista Carles Flo

Els nous homes forts del diari són David González, Salvador Cot i el director financer, Ivan Grau

L'Avui s'encomana al periodista Carles Flo

Portada d'arxiu de l'Avui

El president executiu de la Corporació Catalana de Comunicació, Antoni Cambredó, ha decidit nomenar en comissió de serveis director del diari Carles Flo Benet, actual director general de l'empresa. Carles Flo compaginarà ambdós càrrecs durant un període màxim de quatre mesos, segons informa el diari Avui.

El fins ara director en funcions, Toni Cruanyes, s'incorporarà a Televisió de Catalunya (TVC) com a responsable de la informació internacional. Carles Flo s'ha marcat com a objectius per aquest període els següents reptes: "impulsar el nou model de diari, modernitzar els sistemes de gestió redaccionals, reeorganitzar i optimitzar l'empresa, integrar les redaccions del diari en paper i de les edicions digitals i aprofundir en el ja iniciat control de la despesa".

Aquests objectius estan en línia del Pla de Negoci que van elaborar els actuals accionistes del diari l'any 2004. Per fer front a aquests reptes, Carles Flo comptarà amb la col·laboració del director financer, Ivan Grau, del director d'edicions, Salvador Cot, i del subdirector David González. En el moment que la Corporació Catalana de Comunicació nomeni un nou director del diari, Carles Flo continuarà implementant els objectius esmentats des de la Direcció General, en estreta col·laboració amb el director.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Oriol, Barcelona, 07/07/2009 - 15:36

Biel, les dades de l'OJD no diuen precisament això. Mentre La Vanguardia regala els mateixos exmeplars que ven i de subscriptors ( a raó de 65mil, 65mil, 65mil), i El Periódico fa el mateix, l'Avui té 14000 subscriptors i 14000 vendes a quiosc.

#8 Biel, BCN, 04/07/2009 - 17:36

El 90% del exemplars que surten al carrer cada dia es regalan a associacions, plataformes, biblioteques, ajuntaments, casals d'avis, etc..el altre 10% es queda sense vendre als kioskos. ¿Perque hem de pagar tot això?

#7 S, Barcelona, 04/07/2009 - 14:17

Visca El Punt, el millor diari dels Països Catalans!

#6 panton, Terrassa, 04/07/2009 - 10:31

Un diari súper-suvencionat per tots nosaltres i fa temps que no venc ni per pagar als repartidors! això es el que ens mereixem tots plegats per ser tant burros. Fa massa temps que la cosa a l'Avui no funciona. Que tanquin d'una vegada!

#5 Joaquima, Badalona, 03/07/2009 - 23:28

Es veu que com que estava excedent no té plaça a TV-3. LLavors perquè l'Avui diu que hi va, i TV-3 calla?. I qui l'ha nomenat cap d'internacional, si encara no ha tornat?
El Consell aquest que mana no dirà res ?