Publicitat
Comunicació · 13 d'Abril de 2016. 10:09h.

"L’Empar em trobarà al seu costat"

Jordi Basté creu que la "voluntat és disparar contra TV3”

El director d’El món a RAC1, Jordi Basté, en el seu Davantal, ha sortit en defensa d’Empar Moliner després que aquesta cremés un exemplar de la Constitució espanyola per a protestar contra la decisió del TC de tombar el decret de pobresa energètica de la Generalitat.

Malgrat admetre que “no m’agrada que l’Empar Moliner cali foc a una Constitució pel simbolisme que té per a la ciutadania espanyola”, el periodista ha volgut deixar clar que “l’Empar em trobarà al seu costat, perquè em sembla que en aquest cas, a qui li ha interessat, s’ha quedat amb l’epidermis i no ha volgut llegir el perquè de tot plegat”.

“La bona gent que hi ha tot l’Estat ha d’ovacionar a peu dret els motius pels quals a l’Empar l’han ficat en aquest merder. Ella crema el llibre per donar escalfor metafòric a les 895 famílies que poden quedar exposades novament a talls del subministrament elèctric en cas d’impagament”, ha explicat.

“La decisió fastigosa del TC d’anular la llei de pobresa energètica que va tirar endavant la Generalitat és la clau de volta de tot. És més fàcil atiar el foc de la polèmica, i aquí la dreta espanyola s’hi sent còmode”, ha lamentat.

També ha demanat “no ens equivoquem. No és la Constitució espanyola -que per cert no ho era, el que va cremar era un llibre de cartró pedra-. La voluntat és disparar contra TV3. I disparen contra l'Empar quan en realitat ataquen l’empresa”.

“El debat no és la Moliner, és TV3. El debat no és la Constitució, és la seva aplicació. El debat no és la llei, és la pobresa. El debat no és el llibre, és el fred. No em va agradar que es cremés la Constitució com a símbol de molta gent a Espanya, però en canvi em va agradar que es posés en debat des d’una tele, per molt pública que sigui, sobre les lleis que té la Constitució”, ha reconegut.

Basté ha sentenciat que “em sembla indecent que ens posem la llibertat d’expressió a la boca, recollida per cert en el llibre socarrimat, i després l’oblidem. Espero que a Espanya molta gent de bé que s’ha quedat només en el foc, sigui capaç de veure que després de l’incendi queden les brases. I que el foc crema, però els brases escalfen. Escalfor que per molta gent la divina Constitució no els permetrà tenir”.

Basté
Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#47 josep miquel, calella, 15/04/2016 - 12:58

No li agrada, però el trobarà al seu costat. Així si un independentista es crema a lo bonzo, tambè estarà al seu costat. Ell mateix. Tot ho escric en sentit metafòric, perquè espero i desitjo que mai passi. Redueixo a l´absurd l´imbecilada dita per Bastè.

#45 Carlos Gomez, Bcn, 13/04/2016 - 19:50

El Baste ha de cuidar el futur.
El seu univers profesional nomes bascula entre la empresa del conde gepeurt, poc fiable per la seva tendencia a felar al canviant amo de torn de la caixa , i la mai prou estimada CCMA on es guarden les esquenes entre ells per allo d´assegurase un posible desgavell pro

#44 Con el sueldo de Empar casi sobra, bcn, 13/04/2016 - 19:46

Si suprimimos el sueldo de Moliner 46000€ y del Basté unos 120000€ y de algún paniaguado mas y dividimos por los 895 familias nos salen los 500€ para paliar la pobreza energética de estas familias.

#43 Jordi7878, bcn, 13/04/2016 - 19:45

Tenen la pell molt fina aquesta gent del facherio espaniol, Als que insulten als catalans si que els hi riuen les gràcies

#42 Carles Ortí, Barcelona, 13/04/2016 - 18:39

Basté és sinònim a demagògia gremialista. El seu, és "periodisme" de quarta catalana -de pa sucat amb oli i berenars de sobretaula- que en una societat madura probocaria vergonya aliena.