Publicitat
Comunicació · 17 de Febrer de 2022. 11:33h.

L'empresa vinculada a Sanchis té la seu en un local del director de TV3

Comunicació Vinària ha signat 16 contractes amb la Corpo

L'empresa vinculada a Sanchis té la seu en un local del director de TV3

Comunicació Vinària, empresa de la que Vicent Sanchis és administrador suplent i participa en el seu capital, ha traslladat la seva seu social, segons informa El Triangle, a un local propietat del director de TV3 per acord d'aquesta societat adoptat el passat 12 de gener i publicat al Butlletí Oficial del Registre Mercantil (BORME) una setmana després.

Sanchis admet en la seva Declaració de Bens Patrimonials que és propietari del 10% de les accions d'aquesta empresa, però no consta que també és administrador suplent des del 24 de desembre de 2019. Aquesta empresa ha subscrit 16 contractes amb la CCMA i ha ingressat més de 68.000 euros per una vintena de contractes amb administracions catalanes des que Sanchis és director de la cadena pública.

La diputada del PSC Beatriz Silva ja ha ingressat preguntes per escrit a la Mesa del Parlament adreçades a la presidenta de la CCMA, Núria Llorach, per demanar explicacions pel fet que Sanchis compagini la direcció de TV3 amb el càrrec i les accions que té a Comunicació Vinària.

Silva ha exposat en un fil de Twitter que la llei sobre el règim d'incompatibilitats d'alts càrrecs "estableix que no poden tindre participacions iguals o superiors al 10% del capital en empreses que tinguin concerts, convenis o contractes amb el sector públic estatal".

Ciutadans, per la seva banda, ha anunciat que portarà aquesta polèmica a la pròxima reunió de la Comissió de Control de la CCMA que se celebrarà al Parlament el dia 25 i Vox ha anat un pas més enllà i ha demanat la dimissió de Vicent Sanchis.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Marcial Heredia, en el Circo me colé, 17/02/2022 - 13:51

Ha puesto el dinero, ha puesto la casa, ha puesto los encargos, tiene alma emprendedora, piensa en su futuro, este director es una joya.

#4 Charly, Barcelona, 17/02/2022 - 13:47

I el governet, de espectador, pero, eh, cobrando cada mes. Tot queda a casa.

#3 Marc de Vich, Vich, 17/02/2022 - 13:05

No solo se les pilla una y mil veces, y sus votantes se lo creen todo, si no que tienen el descaro y la poca vergüenza de montarse los chollos a la vista de todos. mas golfos, no podrían ser. Y repito así es todo lo que toca esta gente, más que nada por si no os habéis dado cuenta votantes timados y engañados. En vuestra cara no en la mía, 1/2 B

#2 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 17/02/2022 - 12:24

Está claro que si no tienes chanchullos,no tienes capacidad de liderazgo en nada que sea parte de las instituciones catalanas

Quanta dignitat tenemos en la Cosa Nostra

#1 Robertwalser74, Barcelona, 17/02/2022 - 12:01

VOXVOXVOXVOXVOX!