Publicitat
Comunicació · 23 de Gener de 2014. 10:20h.

L'entrevista a Sala i Martin al TN indigna Iniciativa

El portaveu en el Congrés, Joan Coscubiela, veu "deriva" dels informatius de TV3

L'entrevista a Sala i Martin al TN indigna Iniciativa

Imatge de l'entrevista

L'entrevista que el Telenotícies de TV3 va realitzar en directe a l'economista Xavier Sala-i-Martin ha provocat el malestar a l'entorn d'ICV. Els ecosocialistes també critiquen que l'informatiu de la nit no prioritzés l'aprovació dels pressupostos per part de CiU i d'ERC.

Aquesta informació va arribar després de 17 minuts de Telenotícies, atès que anteriorment es va informar de la Guerra de Síria -amb entrevista inclosa al cap de la secció d'Internacional, Xesco Reverter-, dels enfrontaments a Ucraïna i del cas dels nens musulmans, que també va incloure una entrevista a la consellera Irene Rigau.

D'aquesta manera, el dirigent d'EUiA, Toni Salado va qüestionar que "diu Sala i Martin que desigualtats creixen per falta de competitivitat 'contra els xinesos i les màquines' (sic)...I la #lluitadeclasses, què?". També Marc Rius, d'ICV, va queixar-se: "TN vespre TV3. Entrevista a Rigau + Sala i Martín. Notícia pressupostos, residual. Amb TN migdia estava preocupat. Ara estic molt preocupat".

Hi ha qui considera que "això del Sala i Martin i la televisió pública de Catalunya és vergonyós!", comentari que va ser repiulat pel diputat d'ICV al Congrés, Joan Coscubiela. Aquest es va estendre més en les seves crítiques i va considerar que TV3 està "al servei del poder, de l'empresa, en aquest cas del Govern i no dels ciutadans".

Per a Coscubiela "avui tenir seny és dir clar que la informació dels TN de @tv3cat no es pròpia d'un TV nacional, és a dir de tota la nació". "Una TV pública té certes obligacions. Això d'avui amb pressupostos no té nom i per ser nacional ha de ser la de tots", va afegir, a més de recordar que "tinc molts vincles i molt forts amb @tv3cat Per això em sap molt greu el que esta passant. És generalitzat, és cert".

"Conec molts dels professionals de la casa i sé que ho estan passant malament per moltes coses", va afegir, a més d'apuntar que "si avui @tv3cat hagués informat de debat europeu Congrés hauries vist les nostres propostes. Una llàstima". "No sé que em preocupa més si la deriva dels TN @tv3 en relació a informació o els arguments per justificar-ho. Tenim problema com a societat", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

122 Comentaris

Publicitat
#54 BEJOTA, bcn, 24/01/2014 - 14:30

FUGA EMPRESARIAL:

EEUU: "Muchas empresas están aquí para un mercado de 47 millones y no de 7".

Alemania; "Para nuestras compañías, la unidad de mercado cobra particular relevancia".

Japón: "Las relaciones empresariales de las firmas niponas se reconsiderarían".

Reino Unido: " IDEM

#54.1 BEJOTA, bcn, 24/01/2014 - 19:52

Infla sus aportaciones al resto del país
Cataluña maquilla la balanza fiscal para justificar su "España nos roba"
La Generalidad afirma que Cataluña aportó al resto del Estado 16.543 millones de euros netos en 2010, pero infla esta cifra en su propio beneficio

#53 Carles Ortí, Barcelona, 24/01/2014 - 12:14

Maluradament TV3 és el que és i poca cosa es pot fer. És una llàstima que aquests que protesten pels eros i eres no hagin defensat una televisió pública i al servei de la pluralitat. Ara no tenen credibilitat per demanar el suport dels ciutadans quan han fet una televisió goebbeliana.

#52 pep, manresa, 23/01/2014 - 23:13

i un paio com el nen (o el que sigui) del TN vespre, que aquesta ni tha confós 5 milions (d'aturats) amb 5.000, i s'ha quedat tan ample, no està preparat per presentar les notícies.

#51 pep, manresa, 23/01/2014 - 23:10

l'asafato d'Ibèria Sala Martin no hi ha manera que s'enteri que els salaris de la Xina són encara més baixos que els de CAT... per això els "emprenedors" del Fomento del Trabajo NaCiUnal del PPciu van importar 6 milions de sudacas, a 400 euros, pagant nosaltres, i embutxacant-se ells les plusvàlues.

#51.1 rabassaire, c, 24/01/2014 - 01:17

Fomento del Trabajo és l'enemic del poble treballador català i enemic de Catalunya.

#50 You are a Pitbull, independentista, 23/01/2014 - 20:10

Lo que los independentistas defienden con la neutralización es que si una empresa tiene perdidas multimillonarias puede hacerse una anotación falsa como si fuera un pago y liquidarlas contablemente. Es decir, defienden lo que hizo Enron en USA.