Publicitat
Comunicació · 27 de Març de 2015. 11:34h.

L’entrevista de Cuní a la mare d'una víctima aixeca crítiques a twitter

El periodista li pregunta: "té assumit que no tornarà a veure mai més al seu fill?"

L’entrevista de Cuní a la mare d'una víctima aixeca crítiques a twitter

Un moment de l'entrevista

Usuaris de twitter han criticat el periodista Josep Cuní per la cobertura de la tragèdia del vol de Germanwings i, en concret, per l’entrevista que va fer el presentador del programa 8aldia a Mercè Gorris, mare d’una de les víctimes, dos dies després de l’accident. 

“Quina vergonya, Cuní! Sensacionalisme estil cas Alcàsser!”, “A 8aldia segueixen amb el morbo i el sensacionalisme cutre. Quina vergonya de gentussa. Cuní, ets un miserable”, “indigne el sensacionalisme del 8aldia d'avui…” o “fastigós Cuní”, són alguns dels comentaris que es poden llegir a la xarxa social.

També hi ha crítiques que provenen de professionals de la comunicació: “lamentable espectacle de Cuní preguntant a una mare d’una víctima si plorarà molt o si ho té assumit”, “com a periodista, no em representa”, “pornografia emotiva al més estil Nieves Herrero. Fàstic. Fàstic profund. Quanta misèria per la puta audiència, Cuní”, entre d’altres.

El presentador del programa de 8tv va fer preguntes a la mare de la víctima “per curiositat” i, en un moment de l’entrevista va mostrar una imatge del fill equivocada i, aleshores, la mare li va indicar que “no és aquest senyor, eh!”. “Plorarà molt?”, “té assumit que no tornarà a veure mai més al seu fill?”, van ser les darreres preguntes que li va fer.

Publicitat
Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#41 Gaçoil, bcn, 30/03/2015 - 18:51

A mi sempre m'ha semblat massa xulo, excèntric, maleducat i amb la sensibilitat a ras de terra.

#40 mirk, bcn, 30/03/2015 - 08:43

si no sap què preguntar-li, millor que s´aixequi i se´n vagi a fer una altra cosa. Aquest tipus d´entrevistes haurien d´estar penalitzades.

#39 Casper, Bcn, 28/03/2015 - 20:31

madame Cuní (y su Raholo) no valen ni para entrevistar al Adolfo Netanyahu de turno.

#38 Gregari, VNG, 28/03/2015 - 19:50

A mi aún me pareció peor que le dijera ¿Usted no está pasando su mejor momento, verdad?

#37 don Pelayo, Barcelona, 28/03/2015 - 11:41

¿Qu? se puede esperar de un periodista qur su tertuliana estrella es Pilar Rahola? Cuní es un personaje imprescindible para ver como puede ser de español en lo bueno y en lo malo el ambiguo progrenacionalismo catalán q inventó Pasqual Maragall.