Publicitat
Comunicació · 12 de Febrer de 2010. 10:57h.

L'equip directiu de l'ACN, d'excursió

Saúl Gordillo s'endú vuit directius a un seminari en plena natura durant dos dies

L'equip directiu de l'ACN, d'excursió

Imatge de l'hotel

El director de l’Agència Catalana de Notícies (ACN), Saül Gordillo Bernárdez, i el seu equip directiu passaran tres dies i dues nits a l’Hotel Vilar Rural de Sant Hilari Sacalm (Girona), gaudint de les comoditats de les instal·lacions i rebent classes de coaching. El nucli dur de l’ACN passarà la nit d’aquest dijous i la d’aquest divendres a l’hotel, de quatre estrelles. Dissabte al matí, els directius tornaran a casa per passar la resta del cap de setmana amb les seves respectives famílies.

Són un total de vuit persones les convocades per Saül Gordillo a l’estada: Emili Mata Pérez, gerent; Anna Nogué i Regàs, subdirectora; Gemma Ustrell Ibarz, cap de comunicació externa; Anna Oms de Alòs-Moner, cap de gestió de la informació; Salvador Cargol Poater, cap de redacció i cap d'economia; Oriol Brugada i Mascaró, cap de societat; Violeta Gumà Jaume, cap de cultura, i Marta Sierra Travé, cap de política.

El preu per persona i per dues nits d’una habitació indivudual en règim de pensió completa és de 199 euros. A la factura dels nou directius de l’ACN, hauria d’afegir-se el preu del lloguer de la sala de treball i el preu dels materials que hagin encarregat, com, per exemple, un projector d’imatges.

No és el primer cop que l'equip directiu de l'agència nacional de Catalunya, dependent del Departament de Cultura, passa uns dies fora mentre la feina del dia a dia passa a ser assumida pels treballadors: els denominats “delegats temàtics”, situats, a la jerarquia de l’ACN, a mig camí entre els redactors i els caps de secció.

El coaching és un eina que té la intenció de desenvolupar, personal i professionalment, els directius per tal que causin impacte a tots nivells a l’empresa, així com perquè aconsegueixin un funcionament òptim com gestors o executius.

Abans d’anar a dormir aquest dijous, el nucli dur de l’agència nacional de notícies haurà revisat powerpoints a una de les quatre sales que l’hotel destina a les reunions de treball. Les sales Els Oficis, Aulets, Els Castanyers i La Masovera estan equipades amb equips de so amb micròfon, faristol per a conferències, pantallas per projeccions i projectors, cadires amb faristol, taules de 120 centímetrs per 90 centímetres, material d’escriptori I possibilitat de buffets a la carta, segons la pàgina web de l’establiment.

Segons el citat web, l’hotel està ubicat en “un paratge natural, als afores de la vila, enmig d'un entorn, el Montseny, que ens mostra un paisatge espectacular, envoltat de muntanyes, valls i boscos de pins, castanyers, roures i alzines, per gaudir del turisme rural a Girona i també del turisme rural al Montseny”.

Les instal·lacions compten amb un gimnàs totalment equipat, sala de massatge, vestidors, sauna, jacuzzi i  tractaments estètics i massatges. A més, disposa d’una granja d’animals, jardí, hort, piscina coberta i mobles de jardí.

El jacuzzi

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#45 Imma, Barcelona, 15/02/2010 - 14:21

L'estada en plena natura durant dos dies la mereixerien els redactors, que són els que treballen de veritat i es contracturen carregant amunt i avall trípodes, càmeres, etc... Alguns directius només escalfen la cadira. Ganduls!

#44 Ignasi, Sant Genís de Palafolls, 15/02/2010 - 00:08

Així que esteu dient, que la fòrmula d'un redactor "home orquestra" no us agrada? Preferiu dos o tres persones a cobrir una notícia per aguantar un micro? Tant us costa aguantar un micròfon? Doncs així us va, colla de ganduls!! Endevant Saül i cia!

#43 Manel, Barcelona, 14/02/2010 - 00:42

Lo collonut es que fan servir a un redactor home orquestra per a que despres altres es fotin la gran vidorra a costa de no contractar a gent.Quina Barra! Exhorto a que ningu els hi aguanti més els micros. Quan tingun cap canutasso sense audio, espabilaràn

#42 Manel, Barcelona, 14/02/2010 - 00:39

MIreia... jo ja fa temps que els hi dic que pel seu bé, no els hi agafo el micro i exhorto a la resta de professionals que facin el mateix. A veure si aixi aquests gerifantes de l'ACN paguen a dos professionals en vers d'un que faci d'home orquestra.

#41 Joan, Barcelona, 13/02/2010 - 22:00

Tota la raó té la Mireia de Sant Cugat.
De la precarietat en presumeixen, en revistes de paper couché del sector. I no hi ha autoritat que digui res, com que depen del Govern... quin exemple !