Publicitat
Comunicació · 22 de Març de 2013. 13:24h.

L'equiparació salarial de TV3 inclou els periodistes

Duart afirma que la mesura "inclou tots els col·lectius" de la Corpo

El president de la CCMA, Brauli Duart, ha afirmat que "l'equiparació" dels sous de la Corporació -TV3 i Catalunya Ràdio- als de la resta de personal de la Generalitat d'igual categoria "inclou tots els col·lectius", els periodistes també.

Duart, en declaracions als mitjans després de la comissió de control al Parlament, ha explicat que "el nostre objectiu és que un administratiu un advocat o un tècnic de Corporació ha de ser el mateix que un administratiu, un advocat o un tècnic de la Generalitat".

El president de la Corpo ha insistit que aquesta mesura afectarà "la totalitat dels sous dels treballadors de la Corporació, començant pels òrgans directius i, naturalment, per mi" i ha anunciat que serà "gradual i no lineal".

Duart, atenent els periodistes
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Jaume, Barcelona, 22/03/2013 - 23:56

Equiparació a la baixa, més abaix i tot de Catalunya Ràdio. A la Funció Pública la categoria 'periodista' es descriu amb feines de gabinet de premsa. Una mica diferent del que fan els periodistes audiovisuals.

#3 Arnau, vIc, 22/03/2013 - 20:32

I què hi ha dels sous del president i els consellers de la Corpo? I els cotxes oficials?

#2 Francesc, Castellbisbal, 22/03/2013 - 16:01


Els consentits, els mimats, els creguts capons emplumats que estan a les redaccions; resulta que també patiran el mateix que els seus companys d'empresa, encara que els mirin per sobre l'espatlla. Això per primera vegada a la història!!.
Xapeau.

#1 Kropotkin, Vic, 22/03/2013 - 15:34

Esto es un error. Si dejan de pagar tan extraordinariamente bien a los periodistas y tertulianos del régimen, estos dejaran de estar motivados y ya no lanzaran proclamas independentistas. Esto es el fin del separatismo.