Publicitat
Comunicació · 26 d'Octubre de 2010. 17:43h.

Les eleccions del dret a decidir

Tots els programes electorals dels partits, a la xarxa

Les eleccions del dret a decidir

Una foto promocional de l'espai d'e-notícies

Els lectors d'e-notícies ja poden 'decidir' la configuració del Parlament, abans de les eleccions del proper 28 de novembre. 'Eleccions 2010' és una nova aplicació que permet als usuaris d'aquest diari electrònic no només votar per la seva opció política preferida, sinó també emetre el seu vot sobre les diferents propostes electorals dels partits.

El lector trobarà a continuació les principals propostes que fan els mateixos i valorar cadascuna d'aquestes, en una escala del 1 al 10. A més, també podrà decidir el grau de credibilitat que atorga a cada promesa electoral. Una vegada feta aquesta valoració, tindrà la opció de votar la seva opció politica.

D'altra banda, els usuaris, un cop han emés el seu vot, tenen la possibilitat d'obrir un fil de debat obert a la resta de lectors, que podran fer les seves rèpliques. Finalment, 'Eleccions 2010' pot ser compartit tant a les diferents xarxes socials com en els webs o els blocs personals dels usuaris, mitjançant un sencill sistema.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 rosa, bcn, 27/10/2010 - 18:54

ei, m'encanta aquesta aplicació. és boníssim poder votar la credibilitat de les propostes, però lu millor de tot és que, segons els lectors de l'e-noticies, el parlament seria totalment diferent! prou aprofitats polítics amb tots els seus consorcis i enchufats!

#14 jose, terrassa, 27/10/2010 - 17:28

La opción del centro-izquierda ya esta representada con CIUTADANS por eso a UPYD no la sacan, quizas si hubieran querido un pacto hubieran tenido mas protagonismo.
El voto útil no nacionalista es CIUTADANS!!

#13 Marc, BCN-ESPAÑA, 27/10/2010 - 15:04

No entiendo que partidillos como la CORI o SI salen en la encuesta y UPyD no. Creo que hay una campaña para silenciar UPyD en Cataluña y eso es porque este partido incomoda a los nacionalistas y por eso les votaré.

Yo UPyD

#12 perplexe, mao, 27/10/2010 - 14:08

Doncs, qui vota a Ciutadans, vota, única i exclussivament, pels interessos dels nacionalistes castellanistes a Catalunya. No tenen altre programa que afavorir el castellà a Catalunya.

#11 Antonia, Hospitalet, 27/10/2010 - 13:11

El sábado pasado fui al mercado y me encontré con Albert Rivera. Lo había visto por la tele pero en persona me encantó. Por la caña que les da a los demás políticos y por haber venido a un barrio humilde de Hospitalet mi voto será para él. VOTARÉ A CIUTADANS.