Publicitat
Comunicació · 18 d'Abril de 2010. 18:35h.

Les indirectes de Mònica Terribas

La directora de TV3 passa comptes subtilment amb el gerent de l'Institut Metropolità del Taxi

Les indirectes de Mònica Terribas

Mònica Terribas, en una imatge d\'arxiu

La directora de TV3, Mònica Terribas, va tenir paraules pel gerent de l'Institut Metropolità del Taxi, Miguel Ángel Martín, després que aquest digués al seu facebook que estava "mal follada" arran de la darrera entrevista al president de la Generalitat, José Montilla.

Terribas va ser subtil i -a pregunta del diputat del PSC Joan Ferran- va afirmar respecte a les audiències que "aquest estiu nosaltres no volem deixar de batallar" a l'hora que va enumerar, un a un, tots els projectes de la cadena. En acabar, va manifestar que també "estàvem buscant una sèrie sobre el taxi, però no l’hem trobat". La indirecta no va passar desapercebuda.

En una segona intervenció sobre l'audiència, va destacar "una estabilitat en el lideratge els darrers cinc mesos" gràcies a una sèrie de programes emblemàtics i "també de les entrevistes que hem fet recentment, polítiques, que, malgrat el tràfic evident que hi ha a internet durant les hores d’emissió d’aquestes entrevistes, doncs, han funcionat molt bé d’audiència". Tampoc va passar desapercebuda.

Martín, com se sap, va dimitir del seu càrrec de conseller de districte després de la polèmica, però continua al capdavant de l'Institut Metropolità del Taxi -amb una retribució anual superior als 100.000 euros- i a la direcció del PSC de Barcelona.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 lluigi, BCN, 22/04/2010 - 20:01

Voleu dir que en Ferran ha entes a la Terribas?? No crec que tingui tant nivell. Ah, i on son les feministes sociates en aquest tema¡¡¡

#9 Pilar, sant feliu llobreagat, 19/04/2010 - 13:10

Serafini el crostes, de subtilitat en te poca, Mónica, aixins és que li podries haver contestat a la seva manera.És increible aixó de les feministes progres, i és que la politica és claveguera: fem, rates, odi, ambició, mentida....

#8 laila, Barcelona, 19/04/2010 - 10:12

Jo he trobat a faltar una repulsa contundent per part de les diputades socialistes. Deixen de ser femininstes quan el masclot es sociata.

#7 Pere, Barcelona fa pudor de socialista mediocre, 18/04/2010 - 22:04

Mònica has de ser més valenta! O serà pq el gerent del Taxi és socialista? Aquest poca-vergonya ha de ser cessat ja i deixar de cobrar 100.000 euros l'any, més altres coses, que paguem tots els catalans. Associacions de Dones ajudeu a la Terribas, ja!!!

#6 Maria, Barcelona, 18/04/2010 - 21:52

Massa subtilesa per un personatge com en Ferran.