Publicitat
Comunicació · 30 de Març de 2011. 11:16h.

Les productores externes encenen Catalunya Ràdio

Els treballadors denuncien que "se'n porten una gran massa de diners" en una reunió emesa per error

Catalunya Informació a Tarragona va emetre per error durant uns minuts part de la reunió interna dels treballadors que se celebrava a Barcelona, segons informa Diari de Girona.

Fonts de Catalunya Ràdio han explicat que actualment es troben investigant els fets, ja que de moment desconèixen quina hauria estat la causa d’aquest error en la desconnexió.

Els treballadors critiquen els "contractes a productores grans que fan programes". Una de les treballadores assegura que "ens han dit que no faran com d'altres estius que vindrà gent de fora, que comptaran amb gent de la casa".

"Hi ha una massa de diners molt important que se'n va a productores alienes de la casa, que es justifiquen en tenir uns productes competitius, que valen diners, i que per això creuen que es bo seguir tenint aquesta despesa", lamenten.

En la gravació s'escolta la reunió en la qual s’abordava el pla de mesures aprovat la setmana passada per reduir el dèficit de la Corporació Catalana de Mitjans, entre les quals destaca la reducció del 5% en els salaris dels treballadors i la unificació de Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya.

Els treballadors critiquen aquestes mesures i es posa en dubte la viabilitat del pla. Així mateix, els responsables del comité exposen que la garantia que s’ha donat per a la reducció dels salaris és el compromís de mantenir la plantilla actual durant dos anys. Les retallades inclouen cessaments d'alts càrrecs.

Els interlocutors parlen del "xantatge" que suposa la reducció de salari i de la poca garantia que tenen de mantenir el lloc de treball.

Així mateix, es comunica que les delegacions de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio a les comarques de Girona, serà la primera que es veurà afectada per la unificació d’ambdues empreses, doncs els seus centres de producció s’unificaran molt aviat en una única seu.

Ramon Mateu, director de Catalunya Ràdio
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 rDkAJdwcAIPRMQS, SJFvtGIYUfTPtgKEQL, 11/04/2011 - 12:06

zQuneH That's a mold-breaker. Great thinking!

#5 PAu Miserachs, Barcelona, 30/03/2011 - 15:38

Ara reconeixen un dels forats pel que s'escapan els diners. Tants anys funcionan i encara han de passar per productores alienes...? Per què? Quina garantia trenim de que es respecti la lliobertat d'expressió aixís?

#4 Joan de Roda, RODA DE BARA, 30/03/2011 - 14:36

Corrupçió totál. La mafia dels partits politics es insaciable....

#3 xavi, Granollers, 30/03/2011 - 13:18

RR - es fan servir productores externes, que es la manera mes facil de tenir comisions, tambe s'hauria de mirar a fons d'aqui son aquestes productores, algunas que treballen per TV3, son socis els mateixos que les contracten. ho se amb coneixament.

#2 RR, Barna, 30/03/2011 - 13:10

Es fan servir productores externes perque es pot prescindir d'elles quan es vulgui, en canvi als treballadors de la casa no hi ha manera de despedir-los.