Publicitat
Comunicació · 26 de Setembre de 2018. 17:28h.

L’esquerra espanyola qüestiona Puigdemont

Wyoming: “no és un alliberador nacional, és un kinder sorpresa”

El Gran Wyoming compara l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, amb un “kinder sorpresa” pel fet que el líder de Junts per Catalunya hagi afirmat que “porto dins meu una mena de pulsió anarquista”. Aquest va ser un dels comentaris que el presentador d’El Intermedio va dedicar al llibre que ha publicat l’expresident del Govern: ‘La crisi catalana, una oportunitat per a Europa’.

“És un dels llibres més esperats de l'any: el Crepuscle dels processos d'alliberament nacional”, ironitza Wyoming. A continuació, llegeix alguns passatges del llibre com ara l’estada de Puigdemont en una presó alemanya per destacar que ”fa un paral·lelisme una mica dubtós quan parla d'un lloc on està reclòs, però on li demanen autògrafs. Més que una presó alemanya sembla la casa de 'Gran Hermano VIP’”.

L’humorista també subratlla el passatge on el president català afirma que “no em veig a mi mateix com un líder. Però la història m'acabarà contradient. No m'agrada gens la idea dels líders messiànics. La trobo ridícula i antimoderna. D'altra banda, porto dins meu una mena de pulsió anarquista”. “Ja ho veieu, aquest home que ha militat dècades a la dreta catalana porta un anarquista dins. No és un alliberador nacional, és un kinder sorpresa”, conclou el Gran Wyoming.

Gran Wyoming
Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#6 pepe, andorra, 27/09/2018 - 16:28

si Monzon es de izquierdas, yo soy el papa de Roma, este es el q invento la frase, yo soy siempre de los nuestros, q viene a significar, del q pague mejor.

#5 lepero, Barcelona/Tabarnia, 26/09/2018 - 23:19

L'esquerra es Wyoming? Mu lograo.

#4 Maurici, Palafrugell, 26/09/2018 - 22:50

L esquerra espanyola, no ho direu pel gran wayoming? Un tiu que te 30 pisos i cobra un paston a la sexta...
Crec que vivim tots una mica enganyats...

#3 A.Bcn, Barcelona, 26/09/2018 - 18:36

Menys conyetes. Una part important de l'esquerra espanyola i catalana haurien de començar a demanar perdó pel seu suport al procés.

#2 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Ni es una república, ni llega a circo..., 26/09/2018 - 17:56

“kinder sorpresa”

Puchy el pastelero diabólico... ¿alguien encargaría a este tronado una tarta de cumpleaños? ¿se imaginan la mofeta sorpresa que podría salir de dentro...?

#2.1 Jordi BR, L'H, 26/09/2018 - 18:26

No creo que tenga nada que ver, Vargas Llosa es un escritor excepcional, pero en cuanto a sus opiniones desorientadas me parece lamentable

#2.2 Soloesmiopinion, Tabarnia, 26/09/2018 - 20:46

Lógico Jordi, todas las bestias con forma humana estamos desorientados ideológicamente, por eso en sitios.como Vic los aleccionar a diario desde la madrassa del ayuntamiento, para orientarlos.

#2.3 pepe, andorra, 27/09/2018 - 16:25

claro, claro, todo el q no es separata, es q esta desorientado o es facha o es franquista o lerrouxista.....No hubiera sido mas logico escribir, " no estamos de acuerdo en las opiniones" en lugar de una descalificacion? entiendo q los separatas van de superiores por la vida, pero lo cortes no quita lo valiente jordi. De nada.