Comunicació · 30 de Novembre de 2018. 17:00h.

L’esquerra tampoc mira TV3

Marta Ribas, dels Comuns, reconeix que “els nostres votants han deixat de veure-la”

La portaveu adjunta de Catalunya en Comú-Podem, Marta Ribas, ha admès que els votants d’esquerra tampoc consumeixen els mitjans de comunicació públics catalans perquè no perceben “pluralitat”. La representant dels Comuns ho ha dit duran la comissió de control al CAC, on ha demanat a l’organisme que “posi llum a què passa amb certa audiència de TV3 o Catalunya Ràdio que ha abandonat aquests mitjans de comunicació”.

“No és un tema només de constitucionalistes que deixen de veure TV3. Els nostres votants, i la gent del meu entorn, han deixat de veure TV3 i d’escoltar Catalunya Ràdio des de fa força temps”, ha reconegut Ribas, qui ha considerat que “alguna cosa passa, per molt que les dades diguin que hi ha pluralitat, en la percepció d’aquesta pluralitat per part d’una bona part de Catalunya”.

La portaveu adjunta de Catalunya en Comú també ha recordat les enquestes del CEO per destacar que entre l’audiència de la CCMA hi ha “una disparitat absoluta entre els que han votat partits independentistes i els que no”.

Ribas ha encoratjat el CAC a fer una anàlisi “més qualitatiu del que està passant per poder resoldre-ho”, ja que, segons el seu parer, les raons de la pèrdua d’audiència de TV3 i Catalunya Ràdio va més enllà de “casuístiques mundials” com el consum “en altres pantalles”.

Marta Ribas
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Jose antonio, Barcelona, 30/11/2018 - 23:53

Els unics que no miran tv3 i Cat rafio son els caranegos, que ja de sempre no la veien.
Analfabets.

#5 Cata...queee, Montcada i Reixac, 30/11/2018 - 21:48

¡¡¡Haber si os aclarais¡¡¡...no teneis verguenza jugais a la puta y a la ramoneta...hay "personajes otrora comunistas radicales" que salen en TV3 y en el RAC1 del Basté...y hace la labor que siempre ha hecho de "tontin util y servil".....jugais como la Colau...a todos los palos...¡¡¡sentarós en la sillas que ha puesto en la Pza.Sant Jaume

#4 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 30/11/2018 - 21:20

Pero cómo, ¿que la izquierda que flirtea con el separatismo no mira Teleseparatismo ni Radio Republiqueta? Pues si ni ellos ellos la miran es la confirmación de que es mala, mala, mala. ya solo las consumen lo más carlista de cada casa.

#3 Barretina a rosca, Black hole, 30/11/2018 - 18:33

Lo de ver TV3% o escuchar CatRadio no es una cuestión de ser de derechas o de izquierdas es cuestión de tener o no tener cerebro.

#2 opinador, Barcelona, 30/11/2018 - 18:08

es que ver y oír los medios de propaganda nacionalcatalanistas es como lamer mier da para las neuronas