Publicitat
Comunicació · 3 de Febrer de 2021. 18:28h.

"L'Estat ens ha abandonat"

Josep Manuel Silva, candidat a presidir RTVE: "TV3 ha apostat per l'independentisme"

"L'Estat ens ha abandonat"

El periodista Josep Manuel Silva va defensar el passat 27 de gener la seva candidatura a formar part del Consell d'Administració i la presidència de RTVE davant la comissió de Nomenaments de Congrés dels Diputats i va assegurar que "com català, saben vostès que a Catalunya hi ha un moviment independentista molt potent, considero que l'Estat té també una certa resposabilidad en el que ha passat aquests anys i RTVE té una gran resposabilitat com a empresa pública estatal".

"Dic això perquè els que no som independentistes tenim la sensació que l'Estat d'alguna manera ens ha abandonat durant aquests anys", va afegir per reivindicar una "televisió pública estatal com a instrument de cohesió, no de propaganda, i el seu paper en el conflicte a Catalunya".

Silva, que ha penjat una sèrie de vídeos de la seva intervenció al seu compte de Twitter, va exposar que "a Catalunya sí que hi ha una televisió autonòmica pública, és una televisió pública de gran qualitat i amb grans recursos, però que la línia editorial d'aquests anys ha apostat clarament per l'independentisme" i, en aquest sentit, ha lamentat que "no té competència".

Finalment, Josep Manuel Silva va apuntar TV3 "ha aconseguit la majoria dels catalans l'hagin pràcticament dessintonitzat" i va remarcar que "amb TVE ha passat una cosa semblant però a l'inrevés" perquè "per a molts catalans també ha desaparegut".

Hi ha gairebé un centenar de candidats a formar part de el Consell d'Administració i la presidència de RTVE. Tots ells compareixen en la comissió de Nomenaments de Congrés dels Diputat per exposar els seus plans futurs per a la corporació.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Carles6, Bcn, 03/02/2021 - 23:08

Miri sr. Silva, molts.catalans no veien tv1 quan manava el PP i ara potser tampoc que mana el PSOE. Molts catalans tampoc miren tv3 i potser molts.altres tampoc tele5, A3 o la Sexta. Imagino que això deu anar amb els principis personals de.cadascú...

#1 Marcial, Santa Coloma, 03/02/2021 - 21:00

si hijo, así llevamos 40 años ..... dejados de la mano de dios.