Comunicació · 25 d'Octubre de 2010. 08:47h.

L'estrella de Metropolitan TV

Santiago Espot, el promotor de la xiulada a Mestalla, fitxa pel nou canal de televisió

L'estrella de Metropolitan TV

Santiago Espot, en un acte el passat mes de juliol

El dilluns 25 d'octubre comencen les emissions de Metropolitan TV, una nova xarxa de televisions amb presència a la Comunitat de Madrid, el País Valencià i Andalusia. Metropolitan TV neix sobre la base de les televisions autonòmiques de Vocento en TDT que, fins que dilluns que ve es faci el canvi, emeten la 10.

Metropolitan Tv emetrà durant un breu període en fase de proves. Tot i això, durant aquest període els espectadors ja podran descobrir part de la seva programació. A partir de dilluns 25 Metropolitan TV emetrà cada dia el magazine "Volem opinar" presentat pel franciscà Carlos Fuentes, acompanyat de col·laboradors com Santiago Espot, president de Catalunya Acció i promotor de la xiulada al Rei durant la final del Copa que va enfrontar el FC Barcelona i el Bilbao fa dos anys. També estaran Nieves Herrero, Ramoncín, Juan Adriansens, Carlos Navarro "Yoyas" i Juan Carlos Girauta ".
 
La controvertida Aída Nízar, ex concursant de Gran Hermano, també es lliurarà als espectadors en directe cada tarda amb "Aída al descobert", mentre que el expresentador d'informatius de TVE, Josep Puigbó, serà l'encarregat de descobrir els detalls més secrets dels personatges famosos.

Però Metropolitan tv neix amb la voluntat sobretot de ser "una referència territorial i pròximament presentarà part de la seva programació, diferenciada, per a cadascuna de les comunitats autònomes en què té presència: Madrid, València i Andalusia. En el cas de València, aquesta programació de proximitat serà rigorosament en valencià, com a reconeixement a la diferenciació lingüística de la zona".

"Metropolitan TV té com a objectiu ser la finestra en la qual es puguin veure reconeguts tots els ciutadans: els religiosos i els ateus, els d'ideologia de dretes i els d'esquerres, els urbanites i els amants de la natura ... perquè Metropolitan TV és 100% plurals ", afirmen.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Xabier, paterna, 29/10/2010 - 12:58

Crec que no m'apuntare a vore esta TV. Millor tenim atres entreteniments o espais culturals.
Au no fiqueu esta TV

#4 Mahmoud, Sabadell, 25/10/2010 - 22:16

Que bé!! Ara només falta la "Morritos Pajín" per tenir el zoo complert!!

#3 pepillo, barcelona, 25/10/2010 - 12:25

El Yoyas, Aída Nízar y Espot, el nuevo trío de la bencina.

#2 Fran, Llinars, 25/10/2010 - 11:35

Pesonatge d bar x 1 canal d 3ª regional.Aqui 1 s´inventa 1 xiulada antiespanyola i ja t feina i subvencio.

#1 Vicnet, bcn, 25/10/2010 - 09:57

Pero, Catalunya Opina de Canal Catala desapareix????