Publicitat
Comunicació · 16 d'Octubre de 2012. 22:50h.

L'excap de premsa acusa SI de no pagar la Seguretat Social

Rubèn Novoa denuncia que ha treballat "23 mesos sense estar donat d'alta"

L'excap de premsa acusa SI de no pagar la Seguretat Social

Novoa, a la dreta, amb dirigents de Solidaritat

L'excap de premsa de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Rubèn Novoa, ha denunciat que la relació laboral que ha mantingut amb aquesta formació política "no ha estat declarada a la Seguretat Social en el període comprès entre setembre de 2010 fins a l'agost de 2012". Segons el demandant, ha estat "23 mesos sense estar donat d'alta al Règim General de la Seguretat Social".

En un escrit adreçat al coordinador parlamentari de SI, Jordi Anguera, Novoa ha explicat que "és a partir de setembre de 2012 que es normalitza la relació laboral amb la signatura d'un contracte d'obra i servei, seguint desenvolupant a tots els efectes la condició de cap de premsa del subgrup".

Novoa ha fet aquesta denúncia "davant l'intent del cap de comunicació de Solidaritat, Ferran Verdaguer, de fer creure als mitjans que el meu cessament com a cap de premsa del partit és voluntari, cosa totalment falsa, en estrictes termes de defensa".

El ja excap de premsa de SI ha titllat de "falsa" la informació que "està a punt d'enviar el senyor Ferran Verdaguer a tots els mitjans", per la qual cosa ha realitzat aquesta demanda "als efectes de garantir el meu dret a l'honor".

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#29 Sergi, Girona, 17/10/2012 - 21:52

Com era allò? A si, democràcia interna i regeneració democràtica, SI l'unic que fa es criticar i criticar!

#28 GUIM, Barcelona CATALUNYA, 17/10/2012 - 18:18

En tots els partits i entitats hi ha problemes i disputes. Cal votar amb el cor i amb el cap. Escoltem què diuen els polítics i veiem què fan. Si ens engresquen, votem-los, i si no, no. És així de fàcil.

#27 Laura, Vic, 17/10/2012 - 16:12

Un altre que SI li a aplicat la regeneració democràtica. Això passa per què en comptes de treballar per Catalunya, treballar per en Tena i l'Urtiel i fer-els-hi ombra.

#26 Carles, Barcelona, 17/10/2012 - 15:39

Vol dir que em de deixar de votar als qui més han treballat per la Indepèndencia en 2 anys mentres que ERC amb tants anys res(ai, si, fer President el Montilla..jaja)? Jo votaré SI perque son garantia d´independència clara i pq són l´unica coalició independentista que es presenta:6 partits junts!

#25 Ruben cap de prensa?, Girona, 17/10/2012 - 14:40

L'unic objectiu del Ruben i els adherits això ho valorem al votar diumenge passat a Girona, ha sigut portar a la Mercè Escarrà a tocar les cireres.

Per tant com a cap de prensa de Mercè Escarrà. Que sigui ella qui pagui!