Publicitat
Comunicació · 1 de Gener de 2014. 15:55h.

L’exdirector de la CatDem suggereix “tallar-li l'aixeta" a La Vanguardia

Per la portada "tendenciosa” sobre el discurs d’Artur Mas

L’exdirector de la CatDem suggereix “tallar-li l'aixeta" a La Vanguardia

Portada de La Vanguardia d'aquest dimarts

L'exdirector de la Fundació CatDem, Agustí Colomines, ha suggerit que la Generalitat li “talli l’aixeta” a La Vanguardia, després de la que ha considerat “portada tendenciosa” del diari sobre el discurs de Cap d’Any d’Artur Mas.

Colomines, en una piulada al seu compte de Twitter personal aquest dimarts, assegura que la portada de La Vanguardia és “senzillament tendenciosa. La consulta és llibertat, haurien pogut titular, oi?”. I és que la publicació del Grupo Godó titulava “Mas demana la consulta però admet que provoca divisió”.

Arran d’aquestes piulades alguns usuaris han replicat Colomines el qual ha dit que “La Vanguardia ha pres partit. Potser que la Generalitat li talli l’aixeta, oi?”.

Acte seguit ha considerat que “fins i tot El Periódico és més equànim” que el diari de Godó i ha posat com exemples “la portada d’un diari normal”, fent referència a El Punt Avui, i la “d’un altre diari nacional”, citant l’ARA.

Publicitat
Publicitat

96 Comentaris

Publicitat
#65 Tomas, Barcelona, 04/01/2014 - 01:09

L'any passat vaig donar-me de baixa a La Vanguardia pq estava ja cansat de la continua progpaganda indpedentista, no sabia si era suscrit a l'Ara o a La Vanguardia. Una pena, perque fa uns quants anys era un diari molt serio i objectiu. Suposo que la Gene" els hi passa calers i han de rendi comptes.

#64 BEJOTA, BCN, 03/01/2014 - 14:57

Llorenç Badiella es el director del Servei d´Estadística Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona...dice que ese 11 de septiembre salieron, "siendo generosos" entre 500.000 y 600.000 personas a la calle. Así lo cuenta en La Vanguardia.

#63 José MIguel Palop, jmpalop@gmail.com, 03/01/2014 - 09:57

Que Ciutadans ¿Comprin That? Pero que piensa que Vd, Sr. Francesc, es alguién para decir si Ciutadans debe comprar esto o lo otro. Y a Arturs más que le decimos, que se marche porque con él además de ir las cosas de peor tirando a mal, sólo piensa en la consulta, y en que no lo tirent de la poltro

#62 Narcís, Vic, 03/01/2014 - 09:09

Aneu al blog
narsuri.blogspot.com.es

#61 Francesc, La Garriga, 03/01/2014 - 02:22

La Vanguardia i 8TV ja fa temps que estan contra el sobiranisme. Ara des del nou director van com desbocats. El millor és deixar de comprar-la i no mirar la seva TV. Que la comprin Ciutadans, PP i la Federació Catalana del PSOE.