Publicitat

"On és la dutxa?" es pregunta al twitter el presentador de Catalunya Ràdio quan una monja fa dos petons a Albert Om

L'humor de Pere Mas

Teresa Forcada s'acomiada d'Albert Om amb dos petons

El periodista Pere Mas, presentador de l'espai 'Tot és mol confús' de Catalunya Ràdio, ha comentat el programa El convidat d'Albert Om a TV3 via Twitter i ha fet comentaris com "On és la dutxa? La mare abadessa li fa dos petons a @elconvidatTV3!!! De postres, La Fageda".

Pere Mas es presenta al seu twitter com "radiofonista confús (Catalunya Ràdio), divendresc televisiu (TV3) i columnista trimestral (Enderrock). Un dia ho deixaré tot i només seré al Twitter".

El passat mes de febrer ja va haver-hi polèmica quan la direcció de Catalunya Ràdio va censurar-li el passat 5 de gener una conversa humorística gravada amb el rei espanyol Joan Carles I.

Sobre el moment que la monja Teresa Forcades i Albert Om s'acomaiden amb dos petons, afegeix "alerta! A l'arribar al monestir, la Forcadas no volia fer petons a l'Albert, però sí al final".

Per últim, també ha manifestat que "la cara de putejat i de son del @elconvidatTV3 al moment de les pregàries diverses és important! Albert: et pesen les parpelles".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 miglo, Baecrlona, 28/09/2011 - 21:00

Doncs a mi m'agrada molt ( i no sóc del tripartit ni de ciu). Gent, cal tenir sempre algú que end doni la raó?

#13 Sergi, Badalona, 28/09/2011 - 15:08

En Pere Mas és un maleducat. Té penjat al seu despatx, com un trofeu o una gracieta, el fax que va enviar Sarsuela a Catalunya Ràdio protestant per la conversa telefònica.

#12 jajajajaaaaa, barcelona, 28/09/2011 - 12:39

aiii convenients soberanistes estelats de cap de setmana, el tripartit no va tocar res de TV·, la merda ja venia d´abans, per mi que la tanquin...

#11 Ramon, Caldes de Montbui, 28/09/2011 - 10:03

Cal fer neteja, i ràpidament. Aquest "periodista" és un border-line tarambana que una vegada va confondre l'ex-president Ford (dels EEUU) amb el senyor Ford fabricant de cotxes! Per TV3 i amb molta audiència. A galeres, collons!

#10 Daserrout, BCN, 27/09/2011 - 23:31

Cal que el govern entri a sac a Cat. Ràdio ia TV3 i ens deslliuri de la xacra que el tripartit ha deixat en herència. Pijo-progres, mal educats, irreverents i perros flautas dels mitjans governamentals tots a l'atur.