Publicitat
Comunicació · 16 de Setembre de 2013. 09:40h.

"Li prego que acabi perquè m'agafa son"

Picabaralla entre Xavier Sardà i Santiago Espot per la independència

"Li prego que acabi perquè m'agafa son"

SArdà

El periodista Xavier Sardà i el president de Catalunya Acció, Santiago Espot, van mantenir un duel dialèctic al programa 'Abre los ojos' (Telecinco), després que aquest digués que "l'independentisme no acceptarà ni un pacte fiscal, ni una reforma dirigida a augmentar el nostre sostre autonòmic".

"Però vostè té un partit o què?", li va preguntar Sardà, davant el que Espot va replicar que "vostè no té res i també pontifica". Sardà va insistir que "com punyetes sap que l'independentisme no acceptarà res?". Quan Espot va reclamar el seu torn de paraula, Sardà li va pregar que finalitzés "perquè m'està agafant son".

"Això és una cosa que ens passa als catalans. Acostumem a ser més durs amb els propis que amb l'enemic", va afirmar Espot, paraules que van provocar les queixes en plató. "L'enemic polític", va aclarir el president de Catalunya Acció.

Publicitat
Publicitat

66 Comentaris

Publicitat
#39 BEJOTA, BCN, 17/09/2013 - 17:33

SR. ESPOT:ESTO , ACABARÁ COMO QUEBET. LES FALLA LA PATRONA,Y LOS ORGANISMOS INTERNACIONALES.LO DICHO:EL QUEBEC CON LA MARCHA DE LAS EMPRESAS IMPORTANTES.

#38 Taradellenc que avisa, Taradell, 17/09/2013 - 16:34

Si el senyor Sardà tenia son s'havia de quedar a casa a dormir. La categoria d'aquests programes no pot millorar per culpa de la gent adormida que hi va. Un pic i una pala els donaria jo, a aquesta gent mediocre i unsulsa.

#37 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de llobregat, 17/09/2013 - 16:09

Aquest Sardà és molt mal educat. Si li agafa son per què hi va?. Es deuria pensar que faria gràcia i va fer pena. Ep!. Jo no ho h escoltat. Només he llegit aquest paràgraf. Si no vols pols no vagis a l´era. El que passa que l´Espot és molt dur de pelar i en Sardà no li pot fer ni pessigolles.

#36 mireia, bcn, 17/09/2013 - 15:01

"m´agafa son..." un comentari tan despectiu com aquest, que denota una gran falta de respecte per la persona amb la qual s´està "dialogant" reflecteix el nivell d´educació d´aquest presentador. No calo dir res més sobre en Sardà. Quina pena de persona!!!

#35 Catalana, Barcelona, 17/09/2013 - 10:02

M'encanta veure com els fatxes perden els papers...
VISCA L'ESPOT ! VISCA CATALUNYA LLIURE!
MORI EL FEIXISME ESPANOL!
VISCA EL POBLE CATALÀ, EL MILLOR QUE HI HA! !!*!!
Apa, ara enrabieu-vos i voteu negatiu o comenteu. GRÀCIES A VOSALTRES L'INDEPENDENTISME CREIX I CREIX I CREIX...
foteu-vos.