Publicitat
Comunicació · 22 de Gener de 2021. 19:52h.

"L'independentisme no és democràtic"

Manuel Trallero, periodista: “el decret és una porcada jurídica”

"L'independentisme no és democràtic"

El periodista Manuel Trallero ha manifestat al canal de Youtube de el director d'e-notícies, Xavier Rius, que "s'ha demostrat una cosa que molts ja sospitàvem, però que ningú s'atrevia a manifestar de manera clara. Ara ja no queda cap misteri: l'independentisme català no és gens democràtic ".

Trallero ha recordat les paraules "del sinistre Artur Mas" segons les quals "votar és el més democràtic que hi ha". "Tot això s'ha anat riu avall. Li han vist les orelles al llop, que és el senyor Illa, i els han agafat tots els mals propis d'aquests casos"."Tot el que ha passat és molt lamentable. El decret és una porcada jurídica, és una marranada. No hi ha ni un sol jurista que digui el contrari", ha constatat.

D'altra banda, ha considerat que "Pablo Iglesias és populisme d'esquerres" i ha advertit que "em sembla tan perillós com Donald Trump". Per Trallero, el vicepresident espanyol "actua de mala fe" quan tracta Puigdemont d'exiliat. "Ja m'agradaria a mi que l'esquerra espanyola fos com l'esquerra caviar francesa", ha sentenciat.

Finalment, ha reconegut que "la campanya de Roger Torrent em sembla una mica infantiloide". "No tinc capacitat per entendre la campanya del PDECAT", ha apuntat igualment. "A què espera la Núria Marín per dimitir", ha preguntat finalment.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#13 gurguri, barcelona, 23/01/2021 - 19:49

La frase preferida de los indepes es CUANTA DIGNIDAD, no tienen dignidad ni son demócratas

#11 Sergi Sergio, Barcelona, 23/01/2021 - 16:41

Solo hay que observar atentamente la historia para comprobar que los ultranacionalismos solo han generado desgracias, muertes, guerras y crimenes.

#8 Sarola, Castelldefels, 23/01/2021 - 06:45

Sr. Trallero, es OBVI que el regim Nazi-Kumbayá de 1.980 MAI ha sigut democratic i MAI s'ha interesat per ser-ho.

#7 Menjamela Grandi, Anapurna, 23/01/2021 - 06:04

Claro que el independentismo no es democrático. En Cataluña hemos pasado del nacionalcatolicismo al nacionalcatalanismo sin solución de continuidad. Y con las mismas sagas familiares detentando el poder en uno y otro periodo.

#6 Barretina a rosca, Black hole, 22/01/2021 - 21:28

Si alguien se puede creer que un movimiento como el independentismo que es nacionalismo rancio, carlista, racista, xenófobo y supremacista es democrático es vivir en la inopia, y lo más increíble es que dicen que es "republicano" ¿que entenderán estos botarates por ser "republicano" y de "izquierdas"?.