Publicitat
Comunicació · 2 d'Octubre de 2019. 09:39h.

L’independentisme perd el suport de la Sexta

La periodista Mamen Mendizábal critica la “catadura” de Míriam Nogueras

L’independentisme perd el suport de la Sexta

La diputada de Junts per Catalunya Míriam Nogueras, i la presentadora de ‘Más vale tarde’ de La Sexta, Mamen Mendizábal, han mantingut una picabaralla on la periodista ha lamentat la “catadura” de la política després que aquesta hagi fet insinuacions sobre la connexió del presentador de ‘Al rojo vivo’, Antonio García Ferreras, amb l’ex-comissari Villarejo.Mendizábal ha preguntat Nogueras si "l’empresonament dels CDR és una bola enorme que s’han inventat el jutge, la Guàrdia Civil… Tot és mentida, o què?".

“Mira, Mamen, per començar està sota secret de sumari; i segon, oi que seria injust que jo a vosaltres, a La Sexta, us digués que sou la televisió de les clavegueres de l’estat perquè un col·laborador seu, el senyor Ferreras, segons alguns mitjans de comunicació, es veu i dina amb el senyor Villarejo? Doncs mirem tots la directiva europea 2016/343, que hi ha una cosa que es diu presumpció d’innocència i crec que tots hauríem de ser una mica més responsables quan parlem d’això”, ha replicat Nogueras.

La periodista li ha retret que “aquí ha tingut una relliscada brutal perquè que unes persones manipulin explosius, que hagin estat detingudes, que hagin posat en perill la seguretat dels ciutadans catalans amb aquesta manipulació d’explosius, no pot ser comparat amb un dinar que fem els periodistes i que no delinquim en absolut per haver-nos reunit amb ningú”. “Ens ha deixat clara quina és la seva catadura”, li ha etzibat.

“Vostè afirma que aquí hi ha gent que juga amb explosius quan el cas està sota secret de sumari i fa molts dies que sentim això. I no podem tolerar que es vinculi l’independentisme amb terrorisme”, ha insistit Nogueras.

Dies enrere també es van produir moments de tensió entre el presentador de ‘Al Rojo Vivo’, García Ferreras, i el portaveu d’ERC, Sergi Sabrià, a causa de les detencions.

 

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#32 Juanico, Bcn, 04/10/2019 - 08:35

Gran titular !!!

Suerte que ustedes me lo cuentan...si no no me entero.

#31 Leonor, Figueres, 03/10/2019 - 08:29

El independentismo le empieza a fallar a su propio jefe Roures.

#30 errefejota, Dragonland, 02/10/2019 - 23:05

Miss Club Equino no tuvo su mejor tarde (apenas tiene) al cocear a una presentadora estrella de la cadena nacional que mejor los trata Juntas a Buldog y a Miss Club Equino y en dos tardes provocan la IIIGM. Telita.

#29 Maximy, El Prat de Llobregat, 02/10/2019 - 22:42

Yo no quiero ni cata blanca ni cata' dura.
No es machismo.
No es enchufismo.
Es avinagrismo la cara que le veo.
Si la cara tiene algo que ver con las cositas que hace solita, vamos dado que ni comiendo diez almendrados toda la denta' dura careada.

#28 Pepito, Mataró, 02/10/2019 - 20:35

Que te paso en Mataro????
Los dejastes colgados eh!!!
Como para fiarse de la nena