Publicitat
Comunicació · 21 de Setembre de 2021. 13:10h.

L'independentisme perd la majoria al CAC

Roger Loppacher ja no pot exercir el seu vot de qualitat

L'independentisme perd la majoria al CAC

L'independentisme ha perdut la majoria al Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) després de la dimissió de la consellera Ivonne Griley, nomenada a proposta de Junts; que el passat mes de juny va acceptar el càrrec de directora general d’Afers Religiosos del Departament de Justícia que presideix Lourdes Ciuró.

La dimissió de Griley ha deixat en minoria la majoria parlamentària independentista en l’organisme regulador del sector audiovisual a Catalunya. La majoria la conformen ara els consellers Daniel Sirera, nomenat a proposta del PP, i Carme Figueras, proposada pel PSC.

Al març del 2020, la marxa del conseller Salvador Alsius, nomenat a proposta d’ERC, havia deixat la majoria independentista en mans del vot de qualitat del president, Roger Loppacher, que ja no el pot fer valdre després de la marxa d'Ivonne Griley.

Figueras, per la seva banda, va anunciar ahir a través de Twitter que ha demanat que el CAC analitzi si la notícia emesa al TN migdia “Quatre anys del 20S: Cuixart i Sánchez acusen l’Estat de deixar armes dins els vehicles de la Guàrdia Civil” compleix les exigències esmentades.

La consellera, a més, ha recordat l’apartat del Llibre d’estil titulat “Objectivitat, imparcialitat i equilibri informatius” en el qual es posa de manifest que als mitjans de la CCMA “presentem els continguts informatius amb imparcialitat, sense prendre partit per cap opció i sense deixar-nos influir per les fonts que ens faciliten les notícies".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Marcial Heredia, el circo de la tele, 21/09/2021 - 14:37

Para lo que sirve mejor meterlo en un hoyo y taparlo.

#2 ferran, jonestown, 21/09/2021 - 14:17

loppacher és la versió 2.0 de rafel ribó…

un altre que porta décades i décades mamant de l’administració,sense que ningú vegi resultats tangibles de la seva tasca…

#1 Luigi., Barcino, 21/09/2021 - 14:14

El independentismo pierde el CAC..... hasta que lo renueven,cosa que no será fácil.

#1.1 Marti , Palafrugell, 21/09/2021 - 16:43

Por supuesto que no. Hay mucho bandarra esperando a vivir del cuento.