Publicitat
Comunicació · 15 de Març de 2023. 19:09h.

Linxament del periodista del cas Negreira

Amenaces a Sique Rodríguez malgrat ser culer declarat

Linxament del periodista del cas Negreira

El periodista que va destapar el Cas Negreira, Sique Rodríguez, de Ser Catalunya, està veient com multitud d'aficionats del Barça aprofiten cada aparició seva -ja sigui a la televisió o a les xarxes socials- per insultar-lo i fins i tot amenaçar-lo, malgrat ser culer declarat.

El seu darrer tuit sobre el cas va rebre gairebé un miler de respostes, que van superar els likes i els retuits, fet que no sol ser habitual a twitter. Al periodista li plouen tota mena d'insults, encara que el més comú és titllar-lo de “rata”."Basura", "fill de puta", "idiota", "traïdor", "puto subnormal", "tonto útil", "mamarratxo", "menjamerda", "Judes", "Figo", "escòria", "caracul", "imbècil" o "llepaculs", són alguns dels molts insults rebuts pel periodista.

Tot i això, Sique Rodríguez també rep amenaces: "com més escolto parlar al tonto aquest més ganes tinc de trencar-li la cara", "Judes, t'arribarà l'hora malparit", són algunes d'elles.Hi ha qui no dubta en polititzar el cas i acusen el periodista de la Ser de formar part d'una “operació contra Catalunya”. És per això que el titllen de "botifler" i li demanen “marxa de Catalunya”. "Què pensaran els teus fills de tot això quan creixin?", li pregunten.

Tampoc ha agradat que el programa Onze de TV3, que presenta Xavier Valls, el convidés dimarts passat. Molts han demanat el boicot a l'espai esportiu de la televisió pública.Rodríguez va ser el primer a informar del cas, mitjançant el qual el FC Barcelona va pagar fins a set milions d'euros al vicepresident dels àrbitres, Enríquez Negreira, durant més de 17 anys.

El club nega que aquests diners fossin destinats a comprar arbitratges però tampoc aclareix el motiu pel qual Negreira va rebre una quantitat de diners tan elevada durant un espai de temps tan perllongat.

Tot i que posteriorment mitjans com El Mundo o el Confidencial han ampliat les informacions, va ser Ser Catalunya la primera a parlar del cas. Sique Rodríguez ha passat a ser enemic públic per a molts barcelonistes, malgrat ser un dels seus.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#24 Narcís de la Ceba, Marbella (abans St Higini de M, 16/03/2023 - 19:30

La bona gent de Catalunya!! Sempre demostrant el pacifisme, la intel.ligència i la tolerància de la nostra gent nostrada!!

Quanta dignitat!!

#23 Sergi Sergio, Barcelona, 16/03/2023 - 18:55

Si eres socio del Barça que pagas tu carnet y tu asiento religiosamente todos los años tienes que ser el primer interesado en que se aclare totalmente esta millonada de euros que han salido del club y que no se sabe que han hecho con ellos.

#22 LoisA, Tabarnia , 16/03/2023 - 10:44

No dice nada bueno de quienes pretendían esconder la corrupción debajo de la alfombra.

#21 Barcelonés , El fascismo gobierna Cataluña , 16/03/2023 - 10:29

El nacionalismo catalanista supremacista es como la némesis del rey Midas, todo lo que tocan lo convierten en m

Lo peor es que ha destruido al catalanismo, que haberlo haylo, que amaba Cataluña y la queria próspera e integradora

gran labor la de Pujol, ERC y satélites, sí señor, qué bonita la región que (nos) han dejado

#20 Soloesmiopinion, Tabarnia, 16/03/2023 - 08:27

#valors