Publicitat
Comunicació · 12 de Gener de 2019. 11:12h.

Llàgrimes de Rahola per Laura Rosel

Diu que és "una periodista de raça"

Llàgrimes de Rahola per Laura Rosel

La col·laboradora del programa Preguntes Freqüents de TV3, Pilar Rahola, ha dedicat un article a la periodista Laura Rosel, que ha estat substituïda per Cristina Puig al capdavant del programa que produeix El Terrat per a la televisió pública. L'escriptora diu que Rosel és "una periodista de raça que crea espais amables on la paraula pot regnar, sense esclatar-nos a la cara".

"Al capdavall, què puc dir-te que no sàpigues..., complicitat, estima, respecte, pell amb pell durant mesos intensos i intensament viscuts. Les emocions d'un comiat inesperat..., que de sobte ens recorden el molt que hem compartit", exposa Rahola, que afirma que "l'aventura al teu costat ha estat magnífica".

"Sempre t'he vist amb aquest somriure teu, que és com una lluna plena d'estiu, malgrat els atacs que tan sovint has patit per fer la teva feina. T'han volgut embrutir amb el detritus de la intolerància, però no sabien que eres immune, i així els has vençut, sense alçar la veu", sentencia.

Rahola també fa referència a la nova presentadora i diu que Cristina Puig també és "una altra professional de raça, de llarga i intensa trajectòria". "Abans ho va fer de la mà d'en Ricard Ustrell, i els tres sumeu una triada de periodisme compromès, fins al moll de l'os, amb el rigor i el sentit del servei públic", subratlla.

Finalment, confessa que "vaig sentir molta pena quan vàrem perdre en Ricard, però et vàrem guanyar a tu, i un sentiment va amorosir l'altre". "Ara torno a tenir aquest buit a l'estómac, i per bé que sé que la Cristina serà magnífica, sàpigues que la teva absència ens deixarà ferida", conclou.

Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#22 Pedro , Almería , 14/01/2019 - 16:10

Ohhhh, quina pena que tinc....

#21 Chris, Lleida, 13/01/2019 - 00:40

S'eixuga els ulls amb bitllets de 100 aquesta hipòcrita escènica

#20 Lo Capita Collons, Teia, 12/01/2019 - 23:42

No llores por mi, Rahola.
Ara a vendre bacalla.

#19 XMB, Barcelona, 12/01/2019 - 18:06

"professional de raça"
Sí, de la raza Agria.

#18 llorens, vallfogona de balaguer, 12/01/2019 - 17:32

amb el nostres diners aguanta aquestes tipes quin nivell de televisio sou una secta