Comunicació · 5 de Novembre de 2019. 12:36h.

Llistes negres a Catalunya

Tracten de "terroristes" els periodistes Xavier Sardà, Mayka Navarro, Estefania Molina, Joan Guirado, Laura Fàbregas i Xavier Rius

Llistes negres a Catalunya

Periodistes catalans són tractats de "terroristes de la informació al servei de l'Ibex" i de "sicaris del poder" en uns cartells col·locats als carrers. També es demana "que es quedin a Madrid". Un dels esmentats és el director d'e-notícies, Xavier Rius, a qui en un correu electrònic se l'informa: "que sàpiga el Rius que com molts altres periodistes 'catalans' es un venut més a les elits de l'Estat. I per això ho denunciem al carrer. Prou de botiflers".

Els altres periodistes assenyalats en aquests cartells -que contenen algunes faltes d'ortografia- són Xavier Sardà, a qui es presenta com un "socialista sectari, col·laborador de La Sexta". També Mayka Navarro, que és una "socialista, reportera d'Ana Rosa i La Vanguardia. Amiga dels Mossos".

terro.jpg

També hi és el periodista Joan Guirado, a qui es defineix com "convergent, col·laborador d'Espejo Público i OKDiario". Una altre de les persones que formen part d'aquesta 'llista negra' és Laura Fàbregas, "socialista, periodista de Crónica Global i col·laboradora de TV3". Finalment també s'assenyala la periodista Estefania Molina, "socialista i col·laboradora de La Sexta".

40848-2.jpg

Publicitat
Publicitat

102 Comentaris

Publicitat
#92 OtgerCataló, BCN, 07/11/2019 - 15:12

Es clar, la señorita de compañía Nogueras les llama ratas y rápido los más ñordos del rebaño entran en acción. Coi ! no he podido meter más ñ's.

#91 rosa, Barcelona, 07/11/2019 - 09:26

Els nacis també en tenien.

#90 Montse, Barcelona, 07/11/2019 - 08:51

Una infamia en grado superlativo.

#89 Xisxes, Barcelona, 07/11/2019 - 06:51

Sr. Rius tiene usted todo mi apoyo por su valentía periodística que eso en este país no abunda por desgracia. Y no.lo.dude, les ganaremos.

#88 JL, Palau-solità imPlegamans, 06/11/2019 - 23:59

El meu suport a tots els periodistes i en especial als senyalat. Sou imprescindibles per denunciar els abusos de certa societat i / o del poder. Per aixo us asenyalan. Les actituds mafioses i els mètodes feixistes camp en a casa nostre amb la complicitat de la Generalitat. Algo fa pudor a podrit a Catalunya.