Publicitat
Comunicació · 19 de Setembre de 2021. 17:30h.

Llorach acusa una diputada de l'oposició de tenir "un problema amb la llibertat d'expressió"

Un periodista va publicar un article contra "les polítiques del Govern espanyol" a la web corporativa

La presidenta de la CCMA, Núria Llorach, ha acusat la diputada Beatriz Silva Gallardo, del grup parlamentari del PSC, de tenir "un problema amb la llibertat d'expressió no un problema amb el llibre d'estil de la CCMA".

Beatriz Silva Gallardo, ha manifestat, durant la sessió de control de la CCMA al Parlament d'aquest divendres, que Llorach "justifica tot, que els professionals de la casa facin manifestacions polítiques, inclús quan parlem d'insults". "En alguns casos vostè diu que perquè són col·laboradors, però també troba justificació quan són de la casa", ha afegit.

"A mi em costa creure que vostè no pugui fer res per evitar que la imatge de la televisió pública de Catalunya es vegi compromesa amb les opinions que emeten les persones que treballen en ella", ha manifestat la diputada del PSC.

Beatriz Silva Gallardo també ha retret a la CCMA la publicació d'un article, del periodista Ferran Moreno, contra "les polítiques del govern d'Espanya" a la pàgina web corporativa. Llorach ho ha defensat.

captura-de-pantalla-2021-09-19-a-las-20.48.09.png

Ferran Moreno, periodista de TV3

"Un periodista pot fer un article. No ho ha expressat en el mitjà de televisió ni en el mitjà de ràdio. Tots els directors són responsables del contingut, tant el director Gordillo com el director Sanchis, i si el director Sanchis ha cregut que hi ha un incompliment de ben segur que haurà actuat", ha argumentat Llorach.

L'article, titulat "Ceuta contra l'Afganistan, la contradicció de la política exterior i migratòria de Sánchez", afirmava que "les contradiccions entre els gestos i els fets, però, venen de lluny" -en referència al govern espanyol.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Marcial Heredia, el circo de la tele, 19/09/2021 - 22:06

Este es el problema. Hay un cambalache de gente entre TV3 y los partidos nacionalistas, un trasiego, un revoltillo en la casa, que es imposible saber si el que se manifiesta es un periodista, un colaborador, un político, el chófer del Pujol, la tieta fan de la Rahola o el paki de los claveles. Que digan lo que les salga de las narices.