Comunicació · 19 de Setembre de 2009. 15:50h.

L'Oficina Antifrau fitxa un periodista de la 'Ser'

Carles Quílez serà director de l’àrea d’anàlisi

L'Oficina Antifrau fitxa un periodista de la 'Ser'

Carles Quílez, amb el conseller Saura, quan va rebre un premi d'Interior

El periodista i escriptor Carles Quílez serà nomenat la setmana que ve director de l’àrea d’anàlisi de l’Oficina Antifrau de Catalunya, segons ha informat El Periòdico de Catalunya. El nou organisme, pioner a Europa i que ha de servir com a eina per prevenir i lluitar contra la corrupció a l’administració, comptarà gairebé amb mig centenar de funcionaris repartits en tres àrees diferents.

Quílez, fins ara cap de l’àrea d’investigació i tribunals de la cadena Ser, dirigirà l’àrea encarregada d’analitzar la informació, que en terminologia policial vindria a ser l’àrea d’intel·ligència de l’Oficina Antifrau.

Com la resta de membres de l’Oficina Antifrau, Quílez firmarà una clàusula específica de confidencialitat annexa al seu contracte. D’aquí dues setmanes s’incorporarà a aquest organisme, situat als antics jutjats de menors de Barcelona que es van condicionar durant el mes d’agost.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Aultranca, Fraga, 10/12/2009 - 23:22

En Quílez sempre ha cobrat per escriure sobre el que li han dit que escrigui. Quina autoritat i confiança ens dóna al front d'una oficina antifrau?

#14 Pere Cerón Provencio, Palma de Mallorca, 24/09/2009 - 19:01

Qualsevol que conegui la trajectòria professional d'en Carles no només entendrà el nomenament, sino la dificultat que tindrà la SER per trobar un substitut de la seva vàlua humana i professional. Enhorabona al Carles...i a l'oficina pel fitxatge

#13 mery, barcelona, 22/09/2009 - 09:37

Enhorabona pel Sr.Quílez! és un bon professional i així ho ha demostrat sempre. Amb la seva nova tasca, que segurament donarà bon exemple de feina ben feta farà callar a més d´un.

#12 Narbo, bcn, 21/09/2009 - 17:47

Corrupció diuen? Perquè no comencem a parlar tràfic d'influències, d'endolls i de favoritismes? Tot està amanyat, concursos publics, tot, quin fastic!

#11 Penelope, Barcelona, 21/09/2009 - 05:48

Ara solament falta la impresentable de la Mayka Navarro com subdirectora d'alguna parida. Quin pais Deu meu, quin pais. Visca els Millets i companyia.