Publicitat
Comunicació · 5 de Novembre de 2008. 18:08h.

Loquillo denuncia la cultura del "pessebre"

"En el tema cultural hi ha molt pessebre, molta gent que viu de les subvencions"

El cantant Loquillo s'ha queixat, en una entevista al programa 'El club' de TV3, de l'evolució de Barcelona durant els últims anys. "Molt maco, la gran tenda del món, però el ciutadà de Barcelona què?". El conegut artista ha denunciat que "la gent jove se n'ha d'anar fora" i ha elogiat el llibre "Odio Barcelona" (Melusina) perquè "hi ha gent que no està d'acord amb aquesta Barcelona". També s'ha queixat que "a la ràdio no existim" i que "la ràdio comercial és insufrible". "He fet més gales a Uruguai, Argentina o Perú que a Catalunya" on "només he fet una gala".

"Malauradament, a Catalunya falta cultura democràtica" i ha lamentat la manca "d'un projecte comú". "L'important no és ser de dretes o d'esquerres, l'important és ser demòcrata", ha afegit. "En el tema cultural hi ha molt pessebre, molta gent que viu de subvencions", ha continuat. Loquillo també ha confessat que li agradaria fer un programa de televisió a TV3 "per a explicar la història de la música a Catalunya: els Sírex, Peret ..."

Albert Om i Loquillo
Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#46 Juan Carlos, Southampton, 15/01/2010 - 09:49

Naci en BCN pero vivo en UK desde hace muchos anos y la verdad es que |BCN se ha convertido en una tienda muy grande y cara pero una ciudad muy incomoda para vivir, En Catalunya existe la mentalidad de subvenciones cosa que no hay (ni existen) aqui.

#45 RAMON, Barcelona, 06/11/2008 - 19:43

hi en Loquillo el CAGANER!!

#44 RASCA, CASTELLDEFELS-ESPAÑA, 06/11/2008 - 18:57

YO PARA SER FELIZ QUIERO UN CAMION

ERC = SUBVENCIONES A GO GO

#43 Paco Pil, Hojpitalé, 06/11/2008 - 18:26

Kopro, fes com el teu ídol Boadella. Ves a Madrid, llepa el cul a la Esperancita i també xuclaràs de la mamella. A més, sense costar-nos un duro, a nosaltres. Tothom content. A què esperes?

#42 Paco Pil, Hojpitalé, 06/11/2008 - 18:25

Desertització, Lorenso? No sé on la veus. Molta gentussa viu aquí insultant Catlaunya, però, malauradament, no marxen ni amb aigua calenta. És el que pregunta sempre: sou masoquistes o, simplement, no sou gaire llestos? Quan ho pregunto, tots calladets.