Publicitat
Comunicació · 31 de Gener de 2014. 15:50h.

Los Morancos: "m'encantaria que votéssiu"

Helena García Melero i Empar Moliner "agraeixen" aquestes paraules al duet còmic

Els integrants de Los Morancos, César Cadaval i Jorge Cadaval, han defensat en una entrevista a Els Matins de TV3 la realització d'una consulta d'independència a Catalunya. "És una cosa que heu de decidir vosaltres en el ple dret de poder decidir si sou o no independents", ha argumentat Jorge Cadaval, a més d'afegir que "jo crec que haurien de fer una consulta".

El petit dels Morancos, però, ha preguntat sobre la possibilitat que els que no són independentistes "se sentin cohibits" per dir-ho, a més de citar amics seus catalans per defensar aquesta afirmació. La col·laboradora d'Els Matins, Empar Moliner, li ha respost que "t'asseguro que això no és cert, i si vols et passejo per on vulguis, escull tu el lloc. De tota manera l'important és votar".

Jorge Cadaval ha remarcat que "m'encantaria que votéssiu", davant del que Moliner ha replicat que "s'agraeix que ho digueu". "I tant que s'agraeix!", ha afegit la presentadora del programa, Helena García Melero. El més gran del duet, César Cadaval, ha recordat llavors la polèmica pel nom de la filla de Puyol i Moliner ha opinat que "gent ximple n'hi ha a tot arreu".

César Cadaval ha reconegut que la independència de Catalunya "és un tema delicat" per tractar en les seves actuacions. Tot i això, ha deixat clar que "si el poble vol la independència, jo la demanaria", malgrat apostar per "escoltar opinions d'una banda i de l'altra".

Imatge de l'entrevista
Publicitat
Publicitat

84 Comentaris

Publicitat
#52 Gerard SíSí, Perpignan (Catalunya), 01/02/2014 - 20:01

Amb la independència, quants diners guanyaria Catalunya?

http://www.youtube.com/watch?v=Orw1mZ_VvJw

#51 caza-pelotas, Esparraguera, 01/02/2014 - 19:59

Los Morancos son unos rastreros, siempre dicen o hacen en función de donde están. Si en esta ocasión dicen lo contrario se les vacía el teatro.

#51.1 Tetres buits, bcn, 02/02/2014 - 01:02

Si se´ls buida el teatre... vol dir que hi ha molts independentistes, no? Volem votar!!

#50 Ernest, Vilassar, 01/02/2014 - 18:41

Impagable la foto de los Morancos y la monja argentina: el independentismo lleva a TV3 a límites muy freakies...

#50.1 Freakis i freakis, bcn, 02/02/2014 - 01:06

La monja fa moltes coses constructives. I els còmics, a fi de comptes, no fan mal a ningú. Bona gent, doncs. Altre tipus de freakis no són tan innocus: J Losantos, sense anar més lluny. Aquests sí que és "impagable"!

#49 Claudi, Barcelona, 01/02/2014 - 18:22

Quina vergonya d'entrevista i de TV3; tothom ha de passar pel filtre i el Tribunal decidirà si sou bons catalans o dolents o bons espanyols pq simpatitizen amb la causa separatista...Els Morancos se'ls veu incomodes amb les preguntes del Jutges...
Espero veure alguna crítica aquesta manera de fer

#48 Donen la cara per la Democràcia, i Catalunya, 01/02/2014 - 16:29

Des de Hong Kong, suport al referèndum de Catalunya

http://www.youtube.com/watch?v=43HY0HAnIbQ

persones d'arreu del món graben un vídeo, es presenten i expliquen que donen suport a Catalunya i al referèndum d'independència. Hi ha persones de Hong Kong, New York, Mèxic, Dublin...