Publicitat
Comunicació · 11 d'Abril de 2013. 20:08h.

Losantos: "Camacho tampoc no és la més llesta de la classe"

El periodista troba que "Chacón és la perfecta representant del xarneguisme"

Losantos: "Camacho tampoc no és la més llesta de la classe"

Jiménez Losantos, en una foto d'arxiu

El periodista Federico Jiménez Losantos ha assenyalat que "Carme Chacón, que és una ruïna ideològica somrient, és una calamitat, la perfecta representant del xarneguisme, ara ja inútil a Catalunya, que ha fet el treball brut (...) diu que la immersió és la base de tot, del fet que no hi hagi exclusió".

El comunicador aragonès, durant la seva anàlisi a esRadio al voltant de la interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) sobre la immersió, ha assenyalat que "Sánchez-Camacho tampoc no és la més llesta de la classe" perquè "diu que naturalment hi ha línies vermelles perquè repeteixen com a lloros el que diuen els altres".

En aquest sentit, s'ha preguntat: "Lleis, aquí a Chicago? Qui diu Chicago diu Barcelona". "Mas porta sense complir les sentències del Tribunal Constitucional, Tribunal Suprem i Tribunal Superior de Justícia de Catalunya des de sempre".

També ha acusat el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, de posar-se de "genolls" davant la Generalitat "tractant de veure si perdonen uns mesos la proclamació de la independència a canvi de carregar-se tot el sistema de finançament autonòmic".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Maria Jesús, una española de bien, 11/04/2013 - 20:36

Ah, pues si Don Federico se pone ahora a decir estas cosas va a dejar de ser mi ídolo.

#1 pep, manresa, 11/04/2013 - 20:16

Aquest paio és un ecspañolista convençut, però, tot sovint, i especialment en aquestes definicions brodades que fa de la Chacona, i de la Camacha, i del "maricomplejines" de Rajoy, té més raó que un sant jiménez de todos los santos.