Publicitat
Comunicació · 18 de Setembre de 2013. 18:40h.

Losantos compara els nens de TV3 amb les "joventuts hitlerianes"

"A Europa no s'havia vist una utilització tan totalitària i repugnant dels nens des de Hitler i Stalin"

El periodista Federico Jiménez Losantos ha assenyalat que els nens que van sortir al reportatge de L'Info K, el canal infantil de TV3, estan "ja disposats per ser joventuts hitlerianes".

"Davant la utilització dels nens en una cadena que predica l'odi a Espanya, en una televisió pública en fallida que paguem tots els espanyols, que té nassos, només Ciutadans va dir 'que actuï el fiscal'", ha remarcat durant un editorial del programa Es la mañana de Federico a Esradio.

"I què ha dit Alfonso Alonso?" -el portaveu del PP al Congrés-. "Ha dit una frase tremenda, jo tremolo en repetir-la ", ha seguit Losantos". Davant la vista d'aquests nens ja disposats per ser joventuts hitlerianes, ha dit 'que no es repeteixi'", ha reblat.

Abans, el director de l'espai radiofònic havia dit que "a Europa no s'ha vist una utilització tan totalitària i repugnant dels nens des de Hitler i Stalin".

També que a la cadena humana van anar "nens guixats com mones de colors per predicar l'odi a Espanya dient una quantitat de bajanades i de mentides que farien posar vermell a un brigadier dels d'abans". "Nens manipulats, el cervell dels quals ha estat rentat, però amb compte, fins al fons", ha insistit.

Losantos, en una foto d'arxiu
Publicitat
Publicitat

77 Comentaris

Publicitat
#60 BEJOTA, bcn, 22/09/2013 - 15:59

Independencia
El ministro francés da la espalda al separatismo.

Manuel Valls, nacido en Barcelona, ha destacado la importancia en su vida de Madrid, que acogió a su padre y lo reconoció como pintor


#59 angel, au va a dormir., 21/09/2013 - 00:40

Anónim compara els nens españoles amb les "joventuts franquistas" Francoderico com vosaltres sou amics d'Hitler

#58 BEJOTA, BCN, 19/09/2013 - 19:13

LOSANTOS, TÉ TOTA LA RAÓ DEL MÓN.

#57 Pepfort, Tarragona, 19/09/2013 - 18:21

Quanta raó te, ara només deixaré escoltar als meus fills la seva emisora de ràdio, segur que creixaràn amb bons pensaments, sense odiar ningú, tolerants, oberts de ment etc... També crec que amb els adjectius que utilitza encara es queda curt, segur que hi han insults pitjors, es que es un tou!!!

#56 JoanMarti, Abrera, 19/09/2013 - 14:41

Igual igual que els de la OJE, fins i tot, potser mes