Publicitat
Comunicació · 16 de Desembre de 2008. 12:24h.

Losantos es vanta dels resultats de la Cope a Catalunya

El periodista recorda que "este EGM ha sido el mejor. Por eso nos roban emisoras"

Losantos es vanta dels resultats de la Cope a Catalunya

Losantos

El periodista Federico Jiménez Losantos, en una entrada al seu bloc, es felicita perquè "este último EGM es el mejor que ha tenido COPE en Cataluña en años. Por eso nos roban las emisoras". Tot i això, Losantos es mostra crític amb l'EGM "que me parece un sistema de medición técnicamente incorrecto y siempre lesivo para la COPE".

"Mientras Francino sea el más escuchado pese a ser desconocido, cada anunciante hace del EGM el caso justo, o sea, escaso, y las tres grandes cadenas privadas están a gran distancia, comercialmente hablando, de las demás", afegeix.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 rafel, lleida, 16/12/2008 - 18:55

posiblemente tengas razon, pero en este espacio tambien veo criticas a todo lo que huele a español. a veces criticamos algo que nosotros tambien hacemos.

#4 Jan, Sant Llorenç, 16/12/2008 - 18:38

A aquest periodista,volgueu o no,se li escolta,i molt,uns per què ens agrada i altres per el que diu,aixó ho hem de reconèixer.

#3 Otger, BCN, 16/12/2008 - 18:26

Es a dir, insulta sistematicament a tot el que faci olor a catala amb el fii d´augmentar la seva audiencia. Com es diu a aixo, mezquindad? pocavergonya? gos? hdlgp?

#2 andrea, planeta terra, 16/12/2008 - 14:59

no m'estranya. un mal dia vaig posar la compungida catunyabonet, i una mica més em torno a quedar adormida, del somnífer propagandístic.

#1 amoscaciques, girona, 16/12/2008 - 14:54

Tot i q no estic massa sovint d´acord amb Losantos...he de reconèixer q té raó en el tema de la sistemàtica de medir audiències d´EGM...i pel q fa a Carles Francino...reconec q a Catalunya és molt més conegut q a la resta d´Espanya.