Publicitat
Comunicació · 12 de Novembre de 2012. 19:15h.

Losantos titlla Duran de "separatista antiespanyol"

"Que fos el polític més valorat demostra que estan els espanyols per al Cottolengo"

El periodista Federico Jiménez Losantos ha titllat el dirigent de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, de "separatista antiespanyol", durant l'editorial al programa Es la mañana de Federico a es Radio.

"Encara hi ha algun passerell que diu que això de la independència de Mas no va de forma seriosa". "Portem 35 anys en els quals Espanya, tots els Governs de Madrid, d'esquerres o de dretes, sempre han estat sotmesos al separatisme català", ha remarcat.

El comunicador aragonès s'ha queixat qua a aquest nacionalisme català "ells l'hi deien moderat, Pujol, Duran i companyia". "Però agradava molt. Si fins fa un any el polític més valorat pels espanyols era Duran i Lleida, la qual cosa demostra que estan els espanyols per al Cottolengo", ha reblat.

"Com ha de ser el més valorat un separatista antiespanyol? Doncs ho era. Per què? Perquè som ximples en els mitjans i en les institucions", ha conclòs.

Jiménez Losantos, en una foto d'arxiu
Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#17 lector_333, Barcelona, 13/11/2012 - 14:06

Definitivament aquest home no s'assabenta de res. Tampoc val la pena intentar explicar-li res. I pensar que encara hi ha qui li paga un sou i li posa publicitat. Només per això mereix lluitar per l'independència d'Espanya

#16 Claudi, Barcelona, 13/11/2012 - 12:31

Lo més fort és que a Catalunya ens han prohibit escoltar-l'lho i a sobre, el prohibidors ens donen lliçons de democràcia!!!

#14 Mercè, Barcelona, 13/11/2012 - 11:37

Qué equivocat que estàs, Losantos! Com tota la informació que donis sigui com aquesta, els teus oients estan arreglats.

#12 spanish, Madrid, 13/11/2012 - 03:35

te rao un senyor que dou si la gent sabès que penso no em votaria ningu i va el voten un milio de convergents jajajjajajajajajajaajaaa

#11 pep, ripoll, 13/11/2012 - 02:24

Els que viviu a Barcelona i rodalies, suggereixo que aneu al Zoo a donar un tomb.
Pareu-vos atentament a on hi han els ximpacés, fixeu-vos amb les cares i els llavis i veureu clar que Darwin tenia molta raó. Un politica catalana del PP
n'és una mostra ben palesa. Un ximpancé seria millor polític..